Η καπιταλιστική διοίκηση


vianogo central

Στο Αμβούργο υπάρχει θέμα με τις τιμές των εισιτηρίων. Είχαμε γράψει και παλιότερα για το θέμα με αφορμή τις διαμαρτυρίες και το μποϊκοτάζ των οπαδών της Μπορούσια του αγώνα Αμβούργο-Μπορούσια λόγω των υψηλών τιμών που είχαν καθοριστεί για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Μάλιστα τότε είχαν πάρει θέση και οι ultras του Αμβούργου κατακρίνοντας και αυτοί την απόφαση της διοίκησης να ορίσει υψηλότερη από την προβλεπόμενη τιμή εισιτηρίου για τους φιλοξενούμενους.

Εδώ και δύο μήνες οι οπαδοί του Αμβούργου έχουν κηρύξει “πόλεμο” εναντίον της διοίκησης αλλά και των υπευθύνων της ιστοσελίδας viagogo, η οποία πουλάει ηλεκτρονικά εισιτήρια για θεάματα, από θέατρα και συναυλίες μέχρι…γήπεδα, γιατί από τη μια γίνεται προσπάθεια για μειωμένες τιμές και από την άλλη μέσω του viagogo πωλούνται εισιτήρια σε τιμές…ότι νάνε

vianogo

Στον τελευταίο αγώνα για τη Μπουντεσλίγκα μεταξύ Αμβούργου και Μπάγερν, οι ultras του Αμβούγου απεύθυναν κάλεσμα πριν τον αγώνα στους φίλους της ομάδας να φτιάξουν το δικό τους πανί ή πλακάτ ενάντια στην ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων της viagogo, ώστε να γίνει ξεκάθαρο από τη μια άκρη του γηπέδου μέχρι την άλλη πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι αποδεκτή από τους οπαδούς.

Μάλιστα, επειδή το θέμα έχει γίνει αρκετά γνωστό στο χώρο των οπαδών στη Γερμανία, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί της Μπάγερν ήρθαν προετοιμασμένοι και δήλωσαν και αυτοί με τη σειρά τους, με πανιά εναντίον της viagogo,την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στην διαμαρτυρία των ultras του Αμβούργου.

vianogo bayern

Πηγή: football-blabla.blogspot.com