Τo… έκαψαν!


Το έκαψαν…

Έλα ρε μεγάλε αρθρογράφε, το έκαψαν ε? Τα φιλαράκια σου?

86 χρόνια ένδοξης ιστορίας κλείνει σήμερα το αποέλ και οι πορτοκαλί δεν θα μπορούσαν να μην το γιορτάσουν. Οι οργανωμένοι φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων» διασκέδασαν με τον δικό τους τρόπο στο οίκημα του κεντρικού συνδέσμου στη Λευκωσία λίγο μετά τα μεσάνυχτα και όπως μπορείτε να δείτε από την φωτογραφία «έκαψαν» το τετράγωνο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο αρθρογράφος του sigmalive βρέθηκε στο οίκημα του παραρτήματος και έβγαλε και φωτογραφία με το κινητό του (υποθέτουμε από τη χάλια ποιότητα).

Στα 20χρονα της Θύρας 9 που ήσουνα ρε μεγάλε να τα κάψουμε? Στο πρώτο και στο δεύτερο φεστιβάλ? Στις μπουάτ ή σε κάθε πανηγυρική εκδήλωση του σωματείου μας και των οργανωμένων μας. Εδώ καλά καλά αυτοί δεν έκαναν αναφορά στα 64χρονα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και βρήκαν τώρα αφορμή να παινέψουν τους πούτρας για το άναμμα φωτοβολίδων.

Και μιλάμε για αυτούς που δεν δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις που τους στέλνει η Θύρα 9. Δεν παρευρίσκονται ούτε προβάλλουν με αυτό το τρόπο τις δικές μας εκδηλώσεις. Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς δε σε θέλαμε ούτε εσένα, ούτε την ιστοσελίδα σου… Την αντικειμενικότητα όμως ακουστά την έχετε, μην σας πούμε πως… την κάψατε.