Hoolifan : ΟΜΟΝΟΙΑ και Παντελίδης!


Για σας τριφυλλο καψούρηδες για σας πονεμένες πράσινες καρδιές

Έλα ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μας έκανες να ξυπνάμε με Παντελίδη και να κοιμόμαστε με Παντελίδη! Σερνόμαστε στα πατώματα. Για να ξεχάσουμε το πόνο μας άμαν είμαστε στα καλά μας ακούμε και καμιά Πάολα και κανένα Γονίδη για να καταλάβεις!!!!

Δεν μπορώ να κοιμηθωωωωωω! Α ρε Παντελίδη έγραψες τέτοια τραγούδια για μια γκόμενα που σε αφησε σκέψου τι θα έγραφες για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Στο γυρισμό από Πέγεια θα έγραφες ένα χρυσό δίσκο.

Πέρσι με αυτά που περάσαμε σίγουρα θα έβγαινες καλλιτέχνης της χρονιάς!

Αίντε πάμε. Ξέρεις μάτια μου που μένωωωωωω!!!

Γείτονας

-Ξέρω ρε μαλάκα ξέρω. Άτε φκάλε φάουσα με τον Παντελίδη να κοιμηθούμε να μεν έρτω ποτζί εν 4 η ώρα πριχταρχίδη μου μέσαααα

-Έλα ρε πόρτη έλα. Όσο ντύνεσαι θα περιμένωωωωωωω χα χα χα

-Συνοδεύομαι, λαλεί μου. Έρκουμε με το φίλο μου το λιβέριν τζαι το κοληττό μου το μαδράτζιν.

Ήρτεν πάνω κοπέλια έκαμε με του αλουτιού, του ξυδιού ολάν εν έμεινε γεύση chips που δεν με εκαμε

Ξέρετε το φίλο σας εν τζαι μηνίσκει πουκάτω. Όπως έφευκε άρχισα του πάλε .

Πάμεεεεεε στοίχημα θα ξαναρθείιιιιιις, Πάμε…  Μιλούμε ο γείτος αυτομόλησε!!

Με βλέπει και η γυναίκα μου που ακούω όλη μέρα Παντελίδη και νομίζει έχω γκόμενα! Έρχεται η παντόφλα νοιώθω την…..

Δεν υπάρχει τούτο το πράμα με την ομάδα μας. Ούτε παραισθησιογόνα μανιτάρκα με size όπως τες ομπρέλες εν σε κάμνουν να βλέπεις τέτοια πράγματα.

Να σας πω και κάτι. Χαλαράααα. Εν τζαι να σπάσουμε.


Στο σχολείο ρε πριν να πάμε εκδρομή εν μας επιάναν οι δασκάλοι παραγελίες. Έτσι και εγώ θα κάμνω τωρά.
Λοιπόν πιάνω παραγγελίες. Πόσοι θέλουν χάμπουρκερ, πόσοι θέλουν σουβλάκια και πόσοι καλαμάρι?

Έσχει εκδρομές αλάνια μου, πικ νικ και είβα πρώτη. OMONOIA ώσπου να λείψουν οι ομονοιάτες ρε, ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου να παραιτήσει να σούζει την κκελλέ του ο Παντελίδης άμα τραγουδά!

Άσχετο αλλά αν έσχει σχολείο μες την Κύπρο που δεν επήεν εκδρομή στο Μακέτζι, Παναγιά της Ασίνου, Δροσερη Ποταμιά στη Κακοπετριά και στα φυλακισμένα μνήματα εγώ να την κόψω φέττες φέττες!!

Θα πηγαίνει μια χαρά το σύνθημα που μας εφωνάζαν στα σχολεία « Αγγούρκα ντομάτες για τους ομονοιάτες». Ε φέρτε μας να τσιλούμε το ποτό μας ρε βουτυρουθκια!

Αν δυσκολεύεστε να κλέψετε τα αγγούρια που την μαμα σας θα δείξουμε κατανόηση. Έχει και αυτή ανάγκες.

By the way αν τα μόνο φρούτα και λαχανικά που φέρνει η μάνα σου έσσω ρε χλεχλέ είναι κολοκουθκια, αγγουράκια και μπανάνες, νομίζω είναι καιρός να κάνεις μια κουβέντα με τον πατέρα σου. Και φώναζε τον απλά Γιώργο άσε τα πατέρα και τις τυπικότητες. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος…

Που λέτε αδέρφια θα την βρούμε την άκρη. Θα την φτιάξουμε την ομάδα μας με υπομονή και κυρίως επιμονή. Με το πείσμα γαιδάρου που μας διακατέχει Θα την κάνουμε ομάδα που να είναι περήφανα τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, μα κυρίως  ομάδα που να τρέμουν τα παιδιά και τα εγγόνια των εχθρών μας.

Έρκουνται οι γάροι ρε έρκουνται θα σας πελλάνουμε θα είμαστε δεύτερο γκρουπ αλλά εσείς θα νομίζετε ότι θέλουμε γκρουπ therapy! Θα χάσετε τα φώτα σας. Move your body like a garooooo eeeee garoooooo!


Και το Δεκέμβρη στη Γενική Συνέλευση θα έχει Θεια Δικη. Ολάν Και Θεια Μαρούλλα και Θεια Τταλλού άμα λάχει. Αυτοί που μας έφεραν εδώ θα λογοδοτήσουν ενώπιον του λαού!

Ας ασχοληθώ λίγο και με τους απέναντι. Που λέτε από χοντρο-πάθεια πάχει ο Σολάρι. Εν που τούτη που πάσχει και ο Ζουέλας και ο Χατζηραούφ όξα εν άλλη ασθένεια των χοντρών εκείνη? Μεχ μεχ μεχ

Πάντως αν μεν μας φκουν τελικά οι επιθετικοί μας νομίζω Γενάρη να πιάμε….τον Κλουκόφκσι. Eχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ…που τρώει το αποελ

Προχτές σκόραρε θέμας! Πάλε κατά του αποελ. Κάμνει μας κάμνει μας!

Το έκαψαν λέει το σωματείο χτες το βράδυ οι αποελίστες για τα 86χρονα τους.

Αν θέλετε να δείτε που τα αλήθκεια πως το κάφκουν αφήστε το πανω μας!

Σαν τατάς σας που είμαι απολογούμαι που δεν παρευρέθηκα ψες στα γενέθλια να φέρω δωράκι. Θα έρθω σε λίγες μέρες στην επέτειο της βαφτισης σας να σας δω ντάξει μωράκια μου. Άτε άγουυ σας. Και να που 15/11….

Παντως για παράγκα….καλά στέκεστε για 86 χρόνια! ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΡΑ!

Απολλωνίστες. Αφήστε τις εφέσεις και τις ενστάσεις. Αρχίστε τις αγωγές. Πρώτα πρώτα στους γονιούς σας που σας έκαμαν έτσι.

Υ.Γ πρέπει να καταλάβετε κάτι για εμάς τους ομονοιάτες ρε αλλόθρησκοι και τη σχέση μας με την ομάδα. Είμαστε όπως τα συμπαθητικά γεροντάκια με το Θεό. ΟΣΟ πιο κοντά στο τέλος φτάνουμε….ΤΟΣΟ πιο πιστοί γινόμαστε!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΟΥ που να σε δουν οι άπιστοι να πα να πιστευτούσιν

Που να σε δουν αβάφτιστοι να πα να βαφτιστούσιν!

Υ.Γ 2. You will never know how strong you are UNTIL being STRONG is your only choice! Δεν έχουμε άλλη επιλογή αδέρφια. Για αυτό κρατάτε γερά.

o Hoolifan | [email protected]