Σέλτικ 125 χρόνια ιστορίας


celtic-125 years

celtic-125 years

Η Σέλτικ ιδρύθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1887 και πριν λίγες μέρες έκλεισε 125 χρόνια ιστορίας. Ο ιστορικός σύλλογος από την Γλασκώβη γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας στον χθεσινό αγώνα τη Μπαρτσελόνα με 2-1.

Αυτό που ξεχώρισε περισσότερο όμως είναι η ατμόσφαιρα που υπήρχε στο Celtic Park καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί της Σέλτικ σήκωσαν χαρτόνια δημιουργώντας ένα εκπληκτικό Coreo που κάλυπτε και τις τέσσερις κερκίδες. Το Coreo αυτό στήθηκε από τους GREEN BRIGADE, που εδώ και καιρό προετοιμάζονταν για τον αγώνα και το πώς θα γιορτάσουν την ιστορική μέρα για το σύλλογο.

Οι GREEN BRIGADE διατηρούν καλές σχέσεις με την ΘΥΡΑ 9, μια φιλία που αναπτύχθηκε μέσα από το αντιφασιστικό τουρνουά ALERTA που γίνετε κάθε χρόνο στο οποίο συμμετέχουν και οι δύο σύνδεσμοι.

Πριν από περίπου 3 χρόνια είχαν σηκώσει πανό συμπαράστασης προς τη ΘΥΡΑ9 για το περιστατικό στο Nuevo Campo, ενώ ο σύνδεσμος μας έβγαλε πριν 1 χρόνο πανό στήριξης προς στους GREEN BRIGADE για τις τιμωρίες που τους επέβαλε η uefa.

celtic-gamo-to-apoel