Κλειστε το στόμα σας..


doxa-omonoia 1-1 paiktes

Το είχαμε τονίσει και χτες με άρθρο μας θα το επισημάνουμε και σήμερα. ΕΙΝΑΙ απαράδεκτο να διαρρέουν προς τον τύπο αποφάσεις και συζητήσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ειδικά όταν προηγείται ανακοίνωση του ίδιου του σωματείου πως οποιαδήποτε μέτρα πάρθηκαν αποτελούν εσωτερικό θέμα του συλλόγου.

Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε τις σχέσεις αλληλεπίδρασης που πρέπει να έχει ένα σωματείο με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όμως περισσότερο αντιλαμβανόμαστε πως τέτοιες πληροφορίες πρέπει να είναι ελεγχόμενες από το ίδιο το συμβούλιο. Τέτοιες διαρροές μας αφήνουν εκτεθειμένους σαν ομάδα.

Όποιος και να δίνει πληροφορίες από εκεί μέσα ας αντιληφθεί το λάθος του και να σταματήσει αυτό το πάρε δώσε με τους δημοσιογράφους. Η ομάδα και το συμβούλιο έχουν υπεύθυνο τύπου έχουν γραφείο τύπου και μόνο αυτοί έχουν δικαιοδοσία να βγάζουν ειδήσεις προς τα έξω. Οι υπόλοιποι κλείστε τα στόματα σας γιατί η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για να δίνετε τροφή στο καθένα και ειδικά στους εχθρούς μας.

Ειδήσεις και πληροφορίες μπορείτε άνετα να δίνετε στα τόσα ομονοιάτικα sites όταν και εφόσον το αποφασίσετε παρά στα διάφορα αθλητικά πορταλς που ασχολούνται μεγαλοποιούν καταστάσεις οποτεδήποτε η ατζέντα έχει θέμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ!