Εκδήλώση F.C 9 Λακατάμιας


Υπάρχει έστω και ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ανά το παγκόσμιο, που όπου σταθεί και όπου καθίσει, να μην μιλάει για την ομάδα του… Για την αγάπη του, δηλαδή την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Για τους φίλους της ομάδας μας που έζησαν μεγάλες στιγμές, αλλά και για εκείνους που μεγάλωσαν με τις ιστορίες των πατεράδων τους, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τρόπος ζωής. Είναι τρόπος σκέψης, είναι η φανέλα με το ένδοξο τριφύλλι, είναι η «ιδέα», είναι η ιστορία, αλλά κυρίως ο τρόπος και λόγος ίδρυσης της.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και οι λανθασμένες αποφάσεις κάποιων, έχουν οδηγήσει την ομάδα μας, στο χειρότερο σημείο από το 1948, δηλαδή από την ημερομηνία ίδρυσης, της λαοφιλέστερης ομάδας στο νησί.

Και επειδή τα μέλη του Fan Club 9 Λακατάμιας δεν κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και έχουν αντίληψη της κατάστασης, δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας, να μιλήσει με τους διοικούντες και να τους μεταφέρουν τις σκέψεις αλλά και τον προβληματισμό τους. Η έκφραση που ακούμε συχνά- πυκνά από ορισμένους, «δεν ασχολούμαι» δεν χωράει στο δικό μας σύνδεσμο. «Στις χαρές και τις λύπες μαζί.» Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν, είναι και θα είναι τρόπος ζωής.

Την Παρασκευή 9/11/2012 στις 19:00 η ώρα, μέλη της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, θα φιλοξενηθούν στο σύνδεσμο μας στη Λακατάμια. (Fan Club 9 Λακατάμιας) Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για τον κόσμο της ομάδας μας, να εισηγηθεί στη διοίκηση τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης. Το παρών τους στη συγκέντρωση θα δώσουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας, οι οποίοι θα ενημερώσουν τον κόσμο για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο, ενώ θα τους επεξηγηθούν οι σκέψεις που γίνονται για αντιμετώπιση των άμεσων οικονομικών αναγκών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ 1948