Βήμα Φιλάθλου: Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μαύρη φανέλα;


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΔεν πίστευα στα μάτια μου όταν έβλεπα το παιχνίδι με την Δόξα. Μια Ομόνοια ασύνδετη, χωρίς πάθος, χωρίς φαντασία, χωρίς…Ομόνοια! Από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα μιλάμε για επιθετική δυστοκία. Στην αρχή έφταιξε ο Λάρκου και τώρα τελικά το ντεφορμάρισμα! Είμαστε στον Νοέμβριο και ακόμα ψάχνουμε δικαιολογίες: έφταιγε ο Λάρκου, φταίει η ατυχία, φταίει η διαιτησία…όλοι φταίνε δηλαδή εκτός από τους παίκτες;

Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ! Δεν γίνεται να παίζει μια ομάδα σαν την Δόξα με 10 παίκτες, να προηγούμαι και να καταφέρνω να ισοφαρίζομαι! Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά είναι το ότι η Δόξα έπαιζε σαν μεγάλη ομάδα και η Ομόνοια σαν μικρή που πάλευε να κρατήσει το προβάδισμα. Που είναι η ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Που είναι η ιδέα της μεγάλης ομάδας; Που είναι αυτή η Ομόνοια που όσοι έπαιζαν μαζί της δεν τολμούσαν να σκεφτούν ότι μπορούν να έχουν το παραμικρό βαθμολογικό κέρδος; Πλέον όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να ακόμη και να μας κερδίσουν! Και φυσικά εμείς φταίμε γι’ αυτό!

Πως καταντήσατε έτσι μια ιστορική ομάδα όπως την μεγάλη μας αγάπη; Που χάθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ με τα πράσινα που όλοι έτρεμαν; Αυτό είναι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ; Η μαύρη στολή που δεν θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε δοξασμένη ομάδα μας; Από όλα όσα μας δείξατε κύριοι αυτό είναι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ! Είναι αυτή η μαύρη στολή που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα μας…

Αναζητούμε το χαμένο μας εγωισμό, τον οποίο μας σκοτώσατε. Δεν αρμόζει σε εμάς να γινόμαστε ο περίγελος του κάθε αΚοπελίστα και του κάθε μαθητή! Ομάδες σαν την αελ έχουν μπει στο παρασκήνιο και μας κάνουν ότι θέλουν, μαζί με την μεγάλη παρέα των πιο παλιών στο παρασκήνιο. Μα πώς να μην μας κάνουν ότι θέλουν; Πως να μας αντιμετωπίζουν σαν μια μεγάλη ομάδα αφού εμείς οι ίδιοι κάθε εβδομάδα ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να τους αποδείξουμε πως δεν είμαστε;!!!

Φέρτε μου πίσω την ΟΜΟΝΟΙΑ που ξέρω! Την μεγάλη και τρανή ιδέα με τα ΠΡΑΣΙΝΑ! Γιατί αυτό είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΜΑΔΑ! Η ιδέα δεν πέθανε, είναι ακόμα εκεί! Η ΙΔΕΑ δεν θα πεθάνει ποτέ γιατί εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, οι αγνοί οπαδοί να την κρατάμε ψηλά και ζωντανή! Πέστε του μ@λάκα του αΚΟΠελίστα και των υπολοίπων ότι εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, και δεν θα πεθάνουμε! Είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ και θα επιστρέψουμε.. Οι ΙΔΕΕΣ είναι ΑΘΑΝΑΤΕΣ. Κουράγιο αδέρφια.. θα έρθει και πάλι η ημέρα που θα επιστέψουν όλοι πίσω στα ΑΡΜΑΡΚΑ! Εκεί που ήταν τόσα χρόνια….

ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ
Bήμα Φιλάθλου | [email protected]