Χαμένος στ’ όνειρο: Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται παρόντες


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΓεια χαρά αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο.

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, το βλέπουμε όλοι. Όλοι το νιώθουμε και όλοι θέλουμε να αλλάξει το σκηνικό στην ομάδα όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Η θέληση όμως από την πράξη απέχει αισθητά αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται παρόντες.

vs Δόξα 1
Η πρώτη εντύπωση μου με το που κάθισα στην κερκίδα λίγη ώρα πριν τον αγώνα ήταν: ο κόσμος δεν το πιστεύει. Η προσέλευση για τα δεδομένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν με ικανοποίησε και ας είχαμε 100 λόγους να είμαστε διστακτικοί και απόμακροι από το γήπεδο.

vs Δόξα 2
Όταν άρχισε και το παιχνίδι έδεσε το γλυκό. Η γνώμη μου ήταν ξεκάθαρη. “Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδικείται από την βαθμολογική της συγκομιδή και σύντομα θα ανακάμψει…” Η αποκαρδιωτική μας εμφάνιση όμως, μας στέρησε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε και δυστυχώς μας ξόφλησε το επιχείρημα ‘μας αδικεί η βαθμολογία’.

vs Δόξα 3
Ο Σκαραμοτσίνο απλά δεν μπορεί. Ο Αλαμπί φτάσαμε Νοέμβρη μήνα και δεν έχει χάσει λεπτό και ας είναι ο χειρότερος μας αμυντικός. Ο Άλβες δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την απόλυτη στήριξη που του δείχνουμε ενώ οι μόνιμοι τραυματισμοί του Αντράντε μου προκαλούν νεύρα.

Πρόστιμο

Είμαι φανατικά υπέρ της επιβολής προστίμου. Βαρέθηκα να ακούω επιχειρήματα τύπου “μα να βάλουμε πρόστιμο σε απλήρωτους ποδοσφαιριστές;” ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ. Tέσσερα χρόνια τώρα η ομάδα αμείβει με πολύ παχουλά συμβόλαια ποδοσφαιριστές που δεν δικαιολογούν στο γήπεδο την αμοιβή τους και δεν έχει επιληφθεί ούτε ένα πρόστιμο. Αν είναι δυνατόν. Ας το δουν σαν τρόπο αποπληρωμής μέρους του μισθού τους. Στο γήπεδο τουρίστας, έξω απ’ αυτό πρόστιμο. Και αν δεν θες, δεν παίζεις.

Πρόστιμο 2
Πολλοί θεωρούν πως το μέτρο αυτό θα λειτουργήσει καταστροφικά, αν για παράδειγμα οι ποδοσφαιριστές αντιδράσουν πως δεν πληρώνονται στην ώρα τους και τους επιβάλλουμε και πρόστιμο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή είναι εκτός τίτλου. Δεν έχει περιθώρια να παρακαλάει ποδοσφαιριστές. Όσοι είναι αδιάφοροι στην “δουλειά” τους.. πρόστιμο.

Να πληρώσουν οι ένοχοι
Ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιδράει και να απαιτεί να πληρώσουν όλοι αυτοί που έφεραν το σωματείο σε τέτοια δυσχερή οικονομική θέση. Το απαιτούμε κύριοι. Τόσο καιρό οι αλήτες είχαν δίκαιο? Πως ξαφνικά ο μέσος φίλαθλος που δεχόταν τις υποσχέσεις του Μιλτιάδη τώρα αντιδράει? Μια μέρα η αλήθεια θα έλαμπε και σήμερα μας τυφλώνει. Έκανες εγκλήματα κ. Μιλτιάδη και το μεγαλύτερο έγκλημα ήταν η στήριξη στον Χριστάκη Γεωργίου.

Με αλκή
Εγώ προσωπικά θα είμαι εκεί. Πληγώνομαι να την βλέπω έτσι αλλά δεν με παίρνει από κάτω. Στο κάτω κάτω θα δω την ομάδα μου. Στην κερκίδα θα υποστηρίζω αυτούς που οι φανέλες τους θα έχουν απάνω ένα τριφύλλι. Πολύ απλό το ποδόσφαιρο για να το αφήσω να χάσει την σημασία του τόσο εύκολα.

Με αλκή 2
Ο κόσμος είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά. Το μόνο που ζητάει είναι να ξεχωρίζει εντός αγωνιστικού χώρου, ποια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και ποιος ο αντίπαλος. Απλό και αυτό.

Διοικητικό Συμβούλιο
Υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν πείστηκε πως κάτι έχει αλλάξει εκεί μέσα? Άνθρωποι που παλεύουν για τα λάθη άλλων δεν είναι εχθροί για μας. Είναι σύμμαχοι και ας ξεχωρίσουμε αυτούς που τα έκαναν με αυτούς που προσπαθούν να τα φτιάξουν.

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]