Που βαδίζουμε και ποιοι μας οδήγησαν εδω


black GSP omonoia

black GSP omonoia

Προσπαθούμε να το χωνέψουμε αλλά δεν ξεκολλάει από το μυαλό μας. Γιατί ρε ΟΜΟΝΟΙΑ? Ο κόσμος ακόμα και στο -10 πίστευε στην επική ανατροπή για το πρωτάθλημα. Μην σας πούμε πως κάποιοι πιστεύουν και στο -12. Δικαίωμα τους.

Αν κατάφερνε μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ να φύγει νικήτρια από το Αμμόχωστος η δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα έδινε μια νέα δυναμική στην ομάδα. Αν σε αυτή προσθέταμε και την μαζική κατάληψη του ΓΣΠ στον επόμενο αγώνα με την Αλκή από το πράσινο λαό τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για το μεγάλο come back και να κάναμε όνειρα! Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να αναθεωρούμε στόχους πριν καν το Γενάρη. Ίσως να είναι και καλύτερη αυτή η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα. Θα ήταν άραγε αρκετή αυτή η δυναμική για να καλύψει τα υφιστάμενα προβλήματα μας?

Το είπαμε χίλιες φορές μα δεν ήταν αρκετό για να το κατανοήσουμε ακόμα και οι ίδιοι. Τις οικονομικές ατασθαλίες του 2009 τελικά θα τις πληρώνουμε για πολλά χρόνια ακόμα και πρέπει να το χωνέψουμε. Μια οικονομικά γονατισμένη ΟΜΟΝΟΙΑ με παίχτες πληρωμένους-απλήρωτους με παίχτες με «οικογενειακά προβλήματα» που υπογράφουν και δεν έρχονται που υπογράφουν και φεύγουν στα καλά καθούμενα, με δικαστικές διαμάχες με παλιούς ποδοσφαιριστές, με σπασμένα συμβόλαια που έχουν να παίρνουν, και με 13 εκατομμύρια που αιωρούνται. Σε αυτά προσθέτουμε παίχτες που ήρθαν αμάν αμάν για να κάνουν τη διαφορά σε επίθεση, άμυνα ακόμα και κάτω από τα γκολπόστ και διαφορά ακόμα δεν είδαμε.

Ο κόσμος αγανάκτησε ο κόσμος βαρέθηκε. Δεν πάει άλλο η κατάσταση. Δεν μιλάμε για τους 3 χιλιάδες που βρέξει χιονίσει θα βρεθούμε στο γήπεδο. Μιλάμε για όλο το περήφανο πράσινο λαό που άρχισε σιγά σιγά να παραδίνεται. Ποιος ευθύνεται για αυτή την κατάντια? Ποιοι κυκλοφοράνε με τα X6 με λεφτά του πράσινου λαού που τώρα του ζητάμε όλη μέρα και όλη νύχτα εισφορές για να πληρώσουμε τα σπασμένα? Ποιος έφερε τους πάιχτες, ποιος τους παρακολούθησε ποιος τους πρότεινε? Ποιος τους έκλεισε τόσο μεγάλα συμβόλαια? Ποιος τους αποδέσμευσε και ακόμα τους πληρώνουμε? Ποιος ρε γαμώτο ή ποιοι είναι η αιτία που δεν κοιμόμαστε τα βράδια? Να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που έκαναν τους καουμπόηδες τόσο καιρό και τώρα την έκαναν με γοργά πηδηματάκια.

Ναι κύριοι ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκτός πρωταθλήματος από την 7 αγωνιστική και έχει και υποθηκευμένο το μέλλον της για άλλα τόσα χρόνια! Καλείται να είναι ανταγωνιστική και παράλληλα να περνά κριτήρια, να αντιμετωπίζει αναποδιές τύπου Οκκά που by the way είναι αναποδιές του ενός εκατομμύριου, να βρίσκει λεφτά να αποπληρώνει παλιά χρέη ΚΑΙ να ρίχνει και τον προϋπολογισμό γύρω στο ένα εκατομμύριο το χρόνο. Αν με αυτά νομίζουμε πως μπορούμε να έχουμε ομάδα να κτυπάμε τα πρωταθλήματα άνετα και χαλαρά ε είμαστε γελασμένοι.

Αναθεωρήστε τώρα τους στόχους. Τετράδα με κάθε κόστος και θυσία. Κάτω από τέταρτη θέση ποτέ και ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Προστατέψτε και προσπαθήστε να ανανεώσουν παίχτες κλειδιά που τελειώνουν τα συμβόλαια τους. Χτυπήστε το κύπελλο με όλες τις δυνάμεις που έχουμε και δώστε τις ευκαιρίες σε 3-4 παιδιά δικά μας να ανδρωθούν να πάρουν εμπειρίες για το δύσκολο μέλλον που ακολουθεί. Μιλήστε στον κόσμο ίσια ντόμπρα και σταράτα. Δεν έχουμε άλλη σωτηρία. Ο κόσμος είναι η σωτηρία αυτού του σωματείου.

Να σταματήσουν να θεωρούνται οι δήμιοι αυτού του σωματείου σαν ένα απλό συμβούλιο που πέρασε και απότυχε. Απέτυχαν και άλλοι αλλά σε τέτοια κατάσταση δεν μας άφησε κανείς! Να μιλήσουν όλα τα μέλη του παλιού συμβουλίου να πούνε τι έκανε και τι δεν έκανε ο πρόεδρος. Να μιλήσουν να πουν πως ένα άτομο υπό την πλήρη κάλυψη του προέδρου, έκλεινε παίχτες, έφερνε παίχτες, έδιωχνε παίχτες, ετοίμαζε συμβόλαια, έσπαζε συμβόλαια. Αυτά μπορεί να ακούγονται σαν τυπικές διαδικασίες που κάποιος έπρεπε να τα κάνει έτσι και αλλιώς εκεί μέσα. ΑΥΤΑ OΜΩΣ  ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ !!

Δεν πολεμάμε το καινούργιο συμβούλιο. Αν πράγματι θέλουν να εργαστούν για τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τους πιστώνουμε για αυτό, ήρθε ο καιρός να λέμε αλήθειες. Και στο που βαδίζουμε και στο ποιοι μας οδήγησαν εδώ.