Αρχίστε το κτίσιμο πριν να είναι αργά


Οι δηλώσεις του Α. Δημητρίου μετά και το παιχνίδι θα μας άφηναν ικανοποιημένους εάν ήταν η πρώτη φορά.

Δεν γίνεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάνει στις 2 νίκες σε 8 παιχνίδια για πρώτη φορά στην ιστορία της και οι παίκτες να μην νοιάζονται. Νομίζουμε ότι ορισμένοι δεν καταλαμβαίνουν το μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και απλά θέλουν να νομίζουν πως το φαντάζονται.

Όταν το σπίτι τους καταρρεύσει και μείνει ένα δωμάτιο για όλη την οικογένεια είμαστε σίγουροι ότι θα δουν άμεσα τη ζημιά… εδώ όμως νομίζουν πως τα δωμάτια θα ξαναφτιαχτούν από μόνα τους.

Αρχίστε το κτίσιμο πριν να είναι αργά… η ΟΜΟΝΟΙΑ καταρρέει και ευθύνη έχουν αρκετοί. Δεν είναι της ώρας να κάνουμε αναδρομή από πότε ξεκινά η κατρακύλα. Δεν έχουμε σκοπό να μπούμε στα χωράφια προηγούμενων διοικήσεων. Αυτό που ξέρουμε είναι πως αν η διοίκηση έκτιζε αντί να ανακατώνει εδώ και καιρό την μπογιά, τώρα θα είχαμε και άλλα δωμάτια και ας ήταν και άβαφτα.

Οι παίκτες μοιάζουν να μη γνωρίζουν που παίζουν και είναι δουλειά της Διοίκησης να τους κάνει να καταλάβουν. Ειλικρινά στρωθείτε στη δουλειά, αφήστε οικογένειες και δουλειές και αφιερώστε χρόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ (δεν εννοούμε συνεδρίες) … αλλά χρόνο στο προπονητικό κέντρο, μιλάτε με παίκτες, δώστε τους κίνητρα, δέστε τα προβλήματα κατάματα και επιτέλους ορθώστε το ανάστημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκεί που πρέπει.

Να είναι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας μας ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει. Η ομάδα πρέπει άμεσα να ανακάμψει, πρέπει να αγωνίζονται αυτοί που θέλουν και μπορούν. Από τη μια στιγμή στην άλλη δεν ξεχνάς τη μπάλα.

Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είμαστε πίσω στη βαθμολογία και μακριά από τους στόχους μας. Η προχθεσινή παρουσία ήταν απαράδεχτη.

Δεν είδαμε τίποτα από Ομόνοια. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο.

Δεν είμαστε σίγουροι κ. Δημητρίου, δυστυχώς τα λόγια τα ωραία τα μεγάλα, τα ακούσαμε πολλές φορές. Ξέρουμε πως δεν φέρετε ευθύνη εσείς προσωπικά, αλλά εσάς βάλανε να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά, εσείς θα τα ακούσετε.

Περάστε το μήνυμα εκεί που πρέπει, αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα την ανεχτούμε κυρίοι !!

Είναι ντροπή μας να βλέπουμε τέτοια απόδοση από τους παίκτες με το τριφύλλι …. ντροπή !!