Hoolifan: Fantasy κανονισμοί και Fantasy Manager


Hoolifan Omonoia Fans Site

Hoolifan Omonoia Fans SiteΈλα ρε κοπέλια μου καραπουσιουκλήδες μου μα που σας βρίσκω? Στη δουλειά στο σχολείο στο κρεβάτι ( συνεχίστε ρε σταματήσατε για να διαβάσετε Ηooli? Φυσικά εν τζαι έσχετε και άδικο εν πιο πολλά τα άχχα ούχχου δαμέ).

Έκαμα ένα μίνι γκάλοπ και με ανησυχεί ιδιαίτερα το ποσοστό που δήλωσε ότι διαβάζει Hoolifan στη ….τουαλέτα μέσω smartphone!

Nα το πάρω σαν κομπλιμέντο? Κάτι σαν το χέστηκα από το γέλιο???

Θα κάμω θέμα στον administrator να μπλοκάρει όποιον δεν τραβάει καζανάκι σας το λέω!! Χα χα χα Με το νέο Hoolifan παπί ξέχνα το πουρί.

Που λέτε ρε παιδιά δεν ξέρουμε που παν τα τέσσερα μας στη Κύπρο. Κοιμόμαστε με άλλους κανονισμούς ξυπνάμε με άλλους. Νικάμε στη Λεμεσό και μέχρι να έρθουμε Λευκωσία προσπαθούν να μας πάρουν τους βαθμούς από τις αποσκευές

Πιάστε τα λερωμένα μας τα σώβρακα που τες αποσκευές ρε λέσχιαααααα, χτητζιαααά του λάκκου!!!

Πρέπει να είναι πολύ μαζώχας  κάποιος για να συνεχίσει να ασχολείται με τον αθλητισμό γενικά στη Κύπρο. Τόσα κυκλώματα…. δεν έχει ούτε η πλακέτα του ρεύματος μιας πολυκατοικίας! Ε λοιπόν ακούστε το λαμόγια, αν δεν διορθωθεί η πλακέτα και να έρθει πάλι το φως, θα βάλουμε φωτιά της πολυκατοικίας όλης και ποιος γ@μ@ την ΑΗΚ. Στη περίπτωση μας ΑηγαμΗσουΚωστακη

Παναγία μου τζαι τούτοι αν μπλεχτούν και στη ποδηλασία μπορεί να κερδίσουμε τον αγώνα τζαι να κάμουν ένσταση γιατί το κουδουνούι μας ακουγόταν παραπάνω που το δικό τους. Ο χατζηραούφ μπορεί να φωνάζει γιατί χρησιμοποιούμε και σέλλα!

Εντωμεταξύ Κωστάκη μου πρέπει να αποφασίσεις εν τζαι γίνεται να το πιάσουν και οι τρείς γιόκκα μου…..

Κοντεύφκει σιγά σιγά ο καιρός άτε αποφάσισε έναν!Διάλεξε

Γιατί γελάς Κωστάκη έτσι πουκάτω πουκάτω???? Ξέρεις κανένα κανονισμό που δεν ξέρουμε?????? Κανένα που αγνοούσαμε την ύπαρξη του μέχρι σήμερα??? Κανένα ξεχασμένο κανονισμό στα ντουλάπια σας που να λέει για παράδειγμα ότι δικαιούνται να πάρουν το πρωτάθλημα ακόμα και 3 ομάδες!!!

Είπα σου ρε Κωστάκη που περπατούσα στη παραλία μια φορά και ήβρα ένα μπουκάλι σφραγισμένο με το φελλό του και μέσα ένα γράμμα?. Το ανοίγω και τι διαβάζω ρε. …..ένα ξεχασμένο κανονισμό της κοπ!!!.

Άτε ρε παπάρα ξαπολάτε μας τα γ@μώτο έλεος με τους χωσμένους σας κανονισμούς.

Χάθηκε γατάκι στην περιοχή εναερίου. Το νομικό τμήμα της αελ που είναι ειδικοί στο ψάξιμο να προσέλθουν αμέσως!

Έτσι που κάμνει το Κωστούι που δεν αποφασίζει ποιόν θέλει να του δώσει το πρωτάθλημα θυμίζει μου τον εαυτό μου.

Θυμίζει μου αμαν επίεννα περίπτερο μαζί με την μάνα μου ελαλούσε μου, τέλειωνε ρε μανοορόκολε  άτε πιάσε ένα πράμα τζε να φύουμε. Ένα ρεεεε ακούεις!!!! Τζαι εγώ επίεννα τζε έπιαννα μια……..συσκευασία chips των 10 ή μια νουτέλα family size!! Μεχ μεχ μεχ

Τζαι ο Χατζηραούφ επίενε στο ίδιο περίπτερο. Ελαλούσε του και εκείνου η μάμμα του « Άτε μαλλιαρέ μου πιάσε ένα πράμαν και να φύγουμε. Τζαι εκείνος επίεννε τζαι έπιανε….το πράμα του περιπτερά!!!! Α χα χα χα

Αααα κοπέλια εν τζαι είπα σας το. Εσταματήσαν το Παβισεβιτς στο αεροδρόμο. Εν τον αφήναν να φύγει αν μεν ξεκαθαρίσει…….πόσες κάρτες έσχει τελικά!!!! Ρε Πλουτή θωρούν μας ρεεεεεεεε.

Κωστάκη μια συμβουλή μάνα μου. Ο Τυφώνας Σάντη μετά την Αμερική κατευθύνεται για την προεδρία της κοπ έσχε έννοια…

Τούτο το για οικογενειακούς λόγους τείνει να γίνει πρώτη αιτία που χάνουμε παίχτες πάνω ακόμα και από τους τραυματισμούς και τους διαιτητές.

Εν μας κανούν οι διαιτητές και οι κάρτες τους που λέτε , τωρά χάνουμε και παίχτες που τες γυναίκες τους! Τζαι οι δυο λόγοι……εν γ@μήσι που θέλουν! Ε μα σόρρυ

By the way εν να κάμω ότι το έφαα τούτο το “οικογενειακούς λόγους”. Όπως το γλύκισμα της γενέκας μου ένα πράμα. Εν τζαι εχω επιλογή εν να το φάω θέλω εν θέλω!!!

Παναγία μου τζαι όποτε κάμει γλύκισμα είμαι όπως τον mister Bin στο εστιατόριο. Ρε μες την αλατιέρα βάλω ,ρε του σκύλου σύρνω του, ρε κάτω που το τραπεζομάντηλο τίποτε σιορ εν τη γλυτώνουμε. Στο τέλος λαλεί μου μιας τζε έφας το να σου βάλω αλλό ενα!!! Που να μείνουν μαύραααααα ( αστείο honey σε παρακαλώ τον πλάστη να συνεχίσεις να τον χρησιμοποιείς για την ζαχαροπλαστική σου και όχι πάνω στο κεφάλι μου!)

Την ευκαιρία να γίνουν όλοι οι λαστιχάριeς ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς ,δίνει το συμβούλιο του αποερλ κυκλοφορώντας το παιγνίδι Fantasy Manager. Mαζί και το εχγειρίδιο με τους Fantasy Κανονισμούς που παίζετε τόσα χρόνια ποδόσφαιρο..

Ε καλά ρε αν ηθέλετε να γίνουν όλοι Ιβαν, γιατί εν εκυκλοφορήσετε το Command and conquer να γίνουν στρατηγοί οεοο???  

Γιατί εν εφκάλετε το Mummy αν ηθέλαν να του μοιάσουν?

Γιατι εν εφκάλετε κανένα παινγίδι γνώσεων να τα μάθουν και εκείνοι όλα όπως τον Ιβαν που τα ξέρει?? Μεχ μεχ

Άκουσα για να είναι πιο ρεαλιστικό το παιγνίδι στους χρήστες αποελίστες και να τους δίνει μια πραγματική αίσθηση πραγματικού γηπέδου έχουν αφαιρεθεί οι κόκκινες κάρτες και η γραμμή της αντίπαλης περιοχής ξεκινά που το κέντρο για να δικαιολογούνται τα πέναλτι….

Επίσης τα extra features δίνουν μια άλλη νότα στο όλο παιγνίδι. Επιλογές όπως Διάλεξε τον διαιτητή του παιγνιδιού, και Διάλεξε το χρώμα.. των νυχιών του Ευστάθιου κάνουν θραύση.

Το μόνο πρόβλημα που παρατηρήθηκε είναι όταν επιλέξουν Ζουέλα για αρχική εντεκάδα αργεί να φορτώσει το παιγνίδι. Σκέφτου πόσα megabyte εφάσιν να τον κάμουν ρε πελλέ.

Τέλος τον Σολάρι που τα στατιστικά που έστειλε το επίσημο αποερλ δεν ηξέραν οι καημένοι οι προγραμματιστές ότι εν στράικερ και εβάλαν τον μασκώτ. Αλλά ρε λαστιχάριες 400 χιλιάδες για μασκώτ? ΡΕ ΓΑΡΟΙΙΙΙ έκαμνα σας τζαι κωλοτούμπες για έτσι ριάλια.

Κλείνω με ένα ωραίο που κυκλοφορεί. Διάβασα πέρσι πως έχουνε παντρευτεί 4,788,295 άνθρωποι. Όχι πως θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα αλλά δεν θα έπρεπε ο αριθμός αυτός να ήταν ζυγός..

Επίσης

“ Oύτε από τα μαλλιά με έσυρες, ούτε με χτύπησες στο κεφάλι με το ρόπαλο, τι είσαι εσύ ρε παιδάκι μου. Με έχεις κάνει ρεζίλι των σπηλιών”

 o Hoolifan | [email protected]