Σε κάθε σου αγώνα..


alki omonoia (2002-03)

alki omonoia (2002-03)

Μέσα στα γήπεδα σε κάθε σου αγώνα, χιλιάδες οι πιστοί σου οπαδοί” λέει ένας από τους πλέον αγαπημένους μας στίχους στο ενδοξότερο τραγούδι της ζωής μας, στον ύμνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με αυτό το στίχο θα καταπιαστούμε για λίγο, αφού όπως γράψαμε η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον παλεύει με μοναδικό της σύμμαχο τον μεγάλο της κόσμο. Ο κόσμος της είναι που την έχει κάνει βασίλισσα στο κυπριακό πρωτάθλημα, αυτός είναι που κουβαλάει την περηφάνια και την δυναμική. Όσα τσίγκενα και να πανηγυρίσουν οι άλλοι, αυτό δεν μπορούν να το νιώσουν. Στο χέρι μας είναι να σταθούμε ασπίδα δίπλα σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας και να την σπρώχνουμε από επιτυχία σε επιτυχία. Κάθε παιχνίδι η αξία της παρουσίας μας θα είναι διπλή και τριπλή. Το Σαββατιάτικο παιχνίδι θα το νιώσουμε ως ‘εντός έδρας’ αγώνα. Πάμε να κατακλύσουμε κάθε γωνιά του γηπέδου και να πάρουμε το τρίποντο. Από κει και πέρα ο κόσμος είναι έτοιμος αν χρειαστεί να τιμωρήσει με την απουσία του συγκεκριμένους αντιπάλους, ας μην επαναλαμβανόμαστε.

Οι στίχοι του αείμνηστου Κώστα Μελίδη στιγμάτισαν χρόνια τώρα τις καρδιές μας, με ένα μαγικό τρόπο αφού μέσα από τους στίχους ζωντανεύει ολόκληρη η ιστορία της ομάδας μας. Κλείνουμε το άρθρο με αυτό..