Ο μεγάλος κόσμος της


1982_omonoia

1982_omonoia

Γίνεται αναφορά τις τελευταίες ημέρες στο πολύ ευχάριστο γεγονός της έγκρισης 300 νέων μελών στο σωματείο σε διάστημα 2-3 μηνών. Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος μας νιώθει ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Δεν θέλουμε να ξύσουμε πληγές αλλά από την πρώτη μέρα λειτουργίας αυτής της σελίδας, τονίσαμε την ανάγκη να επιστρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον μεγάλο της κόσμο. Είχαμε ξεσπαθώσει πολλές φορές απέναντι σε οποιονδήποτε στεκόταν εμπόδιο του κόσμου στις λήψεις αποφάσεων για το σωματείο και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε ξανά και ξανά αν χρειαστεί.

Οι ίδιοι οι διοικούντες, γνωρίζουν τα λάθη που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Γνωρίζουν ή έχουν ζήσει από κοντά πολλούς λάθους χειρισμούς που έτυχε ο μεγάλος αυτός κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πιο σοφά πλέον μπορούμε να πούμε πως έχουν αλλάξει μερικά κακώς έχοντα στα διοικητικά. Βεβαίως υπάρχουν ακόμη πολλοί τομείς που χρίζουν ιδιαίτερης βελτίωσης και είμαστε διατεθειμένοι να σταθούμε σύμμαχοι αν κληθούμε να βοηθήσουμε για να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε υγειές βάσεις, λειτουργώντας σε κλίμα που θα επιτρέψει στην ομάδα να ανεβεί για τα καλά στο Έβερεστ του κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Υ.Γ: Ως trifylli.net δεν επιδιώξαμε ποτέ ούτε την δόξα ούτε την αναγνώριση. Επιδιώκουμε όμως τον σεβασμό και την ειλικρίνεια όλων απέναντι στο κόσμο της ομάδας. Υπάρχουν αιτήσεις μελών που για διάφορους λόγους έχουν διαγραφεί ή δεν υφίστανται πλέον. Δεν έχουμε πουλήσει ποτέ ψέματα στους αναγνώστες μας. Το γεγονός αυτό το γνωρίζει καλά το Δ.Σ. και ζητούμε όπως επιληφθεί του θέματος άμεσα για να μπορεί και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑτης να έχει λόγο και άποψη στο σωματείο που αγαπά.

Νεότερη Ενημέρωση: Ήδη έχουν εγκριθεί άτομα τα οποία εδώ και χρόνια δέχτηκαν πόλεμο για την μη εγγραφή τους ως μέλη στο σωματείο. Είναι με τεράστια ικανοποίηση που βλέπουμε πως αλλάζει η προσέγγιση στο θέμα και θα δώσουμε πίστωση άλλες 2-3 βδομάδες, ελπίζοντας πως θα λαμβάνουμε συνεχώς μηνύματα από κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ