Μπράβο στους αληθινούς Έλληνες


Χθες 28η Οκτωβρίου η μέρα που ο Ελληνισμός είπε ΌΧΙ στον φασισμό. Η μέρα που όσοι νιώθαν πραγματικά Έλληνες βγήκαν στους δρόμους και πάλεψαν για την ελευθερία τους ποδοπατώντας τη σβάστικα θυσιάζοντας χιλιάδες ζωές …

Τώρα 72 χρόνια μετά μας τιμά να βλέπουμε τέτοιες παρελάσεις… η νεολαία της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα οι μαθητές στο Κερατσίνι παρέλασαν με το αντιναζιστικό σύμβολο στα μπράτσα τους.

Χαιρόμαστε να βλέπουμε άτομα που γνωρίζουν την ιστορία τους, ειδικά όταν αυτά προέρχονται από τη νεολαία.

Δεν ήταν μόνο στο Κερατσίνι που μαθητές εμφανίστηκαν με το αντιναζιστικό σύμβολο, πιο κάτω βλέπουμε ένα μαθητή από το 6ο Λύκειο Περιστερίου να υψώνει τη γροθιά της Ελευθερίας ψηλά.

Μπράβο σε όλους αυτούς που τιμάνε την 28η Οκτωβρίου και ελπίζουμε να αυξηθούν τα άτομα που γνωρίζουν τη πραγματική ιστορία της Ελλάδας. Το ΟΧΙ δεν το είπε ο Μεταξάς, το ΟΧΙ το είπε ο ΛΑΟΣ.

Ο Μεταξάς στην πιο κάτω φωτογραφία όπως μπορείτε να διακρίνετε βρίσκεται μαζί με παραστρατιωτικά στελέχη που χαιρετάνε ναζιστικά.

Τέτοιος ήταν και δε θα μας τον αλλάξατε επειδή είπε χεσμένος ένα ΟΧΙ, το ΟΧΙ θα το έλεγε ο ΛΑΟΣ όπως έδωσε και τις μάχες ο ΛΑΟΣ, δεν περίμενε κανένα Μεταξά για να διώξει τους Φασίστες από την Ελλάδα.

Μπράβο στα παιδιά που παρέλασαν με το κεφάλι ψηλά…