Από σήμερα βλέπουμε Δόξα


omonoia-enp 2-0

Από σήμερα κοιτάζουν τον επόμενο αντίπαλο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας. Η συνέχεια για την Ομόνοια κρύβει δυσκολίες αφού καλείτε να πραγματοποιήσει ένα σερί νίκες κόντρα σε κλειστές άμυνες με ομάδες-παγίδες. Αποθεραπεία ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν ενώ αρκετά είναι και τα ατομικά προγράμματα και σήμερα. Πιο κάτω αναλυτικά το δελτίο προπόνησης από την επίσημη ιστοσελίδα:

omonoia-enp 2-0

Μετά το χθεσινό ρεπό, επέστρεψε στις προπονήσεις η ποδοσφαιρική μας ομάδα αρχίζοντας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Δόξα, στο «Αμμόχωστος».

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου έκαναν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι εφάρμοσαν πρόγραμμα που περιελάμβανε κυρίως παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους οι Μπρούνο Αγκουιάρ, Ρενάτο Μαργκάσα και Αντρέας Αβραάμ, ενώ για προληπτικούς λόγους έκαναν θεραπεία και οι Γιουβάλ Σπούνγκιν και Σάβο Παβίτσεβιτς.

Όσο αφορά τον Γιώργο Εφραίμ, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ένωση και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.