Ένα παραμυθάκι


Ένα μωράκι έδειξε να πειράζεται φέτος επειδή ευνοούνται και άλλα παιδάκια…

Κακομαθημένο μωρό από κούνια,που του κάνει όλες τις χάρες ο μπαμπάκας (έτσι Κωστάκη?) ακόμα και αν μεγάλωσε. Φτάνει τώρα ενήλικο, μωρό όμως ακόμα και βλέπει πως στην κοινωνία υπάρχουνε και άλλοι μπαμπάδες… και άλλα παιδιά.

Ο πατέρας του προσπαθεί να τον ωθήσει αλλά κι άλλοι βάζουνε μέσο και κάποτε παίρνει τα πάντα, κάποτε τα περισσότερα, κάποτε πιο λίγα… πάντα όμως παίρνει πράγματα που δεν του ανήκουν.

Θυμώνει όμως γιατί ο μπαμπάς (ε Κωστάκη?) δεν τον προστάτευσε παντού, αφού δεν μπορεί να τα βάζει με όλους και να ευνοεί μόνο το δικό του κακομαθημένο.

Έτσι το μωράκι, όπως κάνει και κάθε μωράκι κακομαθημένο άρχισε να φωνάζει κατά του πατέρα του (δε με αγαπάς, δεν είσαι καλός μαπμπάς, αφού μου υποσχέθηκες) μπας και από πίκκα θυμωθεί και γίνει ακόμα πιο διάχυτος και γίνουν ακόμα πιο ευνοϊκά τα πράγματα για το μωράκι.

Τραγικό το σκηνικό που βρισκόμαστε μάρτυρες. Το μωράκι να μας λέει επειδή και άλλα μωράκια της ίδιας κακομαθημένης κοινωνίας κανονίζονται, άρα αυτό δεν κανονίζεται, ούτε ευνοείται και προσπαθεί να βγει και αδικημένο.

ΑγοU το

Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις … ειναι εντελως συμπτωματική