Hoolifan : Νο More Fries!


Hoolifan Omonoia Fans Site

Hoolifan Omonoia Fans SiteΈλα ρε ομονοιάτικα μου αναπνέετε ακόμα? Εν να μας ποσπάσουν πριν την ώρα μας με τούτα που βλέπουμε μες τα γήπεδα. Να μπουν να κάμουν? Εν να κάτσουν πάνω στο προβολέα του ΓΣΠ! ΟΜΟΝΟΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΝ@ΡΕΣ ώσπου να βλαστημήσετε την ώρα που είδατε το φως του μαιευτηρίου που εγεννηθήκετε!

Ρε Παραλιμνίτες αν πιάνει internet τζικάτω στα χωρκά σας ετοιμαστείτε να γεμώσετε τα διπλοκάμπινα και να έρτετε εξόρμηση να με έβρετε που το κακό σας. Η μαλακία εν ότι εν να κάμετε τόσο κόπο και την ντουλάπα σας εν εσκεφτήκετε να την ανοίξετε! Sorry που εφόρησα το καλό σου το τζην που φορείς άμαν πάεις σε γάμους αλλά τι ήταν να κάμω να μείνω τίτσιρος!!!!!

Ρε πείτε τους ανθρώπους του ΓΣΠ να τσιακκάρουν πριν να σβήσουν τα φώτα και να κλειδώσουν αν έμεινε κανένας παίχτης της Ένωσης χαμέ.

Ααα και να κατεβάσουν τους προηγούμενους που πας τους προβολείς!

Α ρε κότες, ΚΟΤΕΣ, γκομενίτσες που σας έκοψε το τάνγκα! Παίξτε μπάλα ρε καραγκιόζηδες γαμω τα bon frite σας και το κοκκινόχωμα σας. Σκουλήκια βρωμερά σιχαμερά λίγδες λαμόγια, ενωσίτες! Το τελευταίο ήταν το χειρότερο

Γ@μω τα mac meals ρε ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΤΑΤΕΣ μαζί με το φαί μου που δαμέ τζαι να πάει! Κόρη με το περίεργο το καποελλούι ακούεις? Δεν τις θέλω να τις φάεις εσού ΚΑΙ ΟΧΙ δεν θέλω να GO LARGE με ακόμα ένα ευρώ. Θέλω να GO HOME του Κολανη τζαι εσύ καθυστεράς με τζαι τούτος ο παπάρας ο διαιτητής εν του περνά να βάλει έξτρα χρόνο άμαν έσχει καθυστερήσεις! Εν θα προλάβω!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Το χώμα του ΓΣΠ δεν κάμνει γιέ μου για να φυτέψεις τις πατάτες σου και το κολοκάσι σου αν εν για αυτό που έσχυφκες κάθε λίγο να τσιακκάρεις

Στη κυριολεξία το γιε μου. Άσε που να στα λέω ήταν μια κρύα βραδιά με την μαμά σου σε ένα χωράφι με μαρούλια. Και μεν ππέσσεις χαμέ το παιγνίδι με τη μαμά σου συνεχίζεται εν έσχει διακοπή!

Μιας και εσυνάφερα το κολοκάσι άκουσα αρέσκου σας οι πούλλες οι τηγανητές.  Ε. Φάτε «πούλλες» καλώ που τες άλλες τες κανονικές, να σπάσετε κωλόπαιδα από εκείνες που τρώνε χρόνια τώρα οι γυναίκες σας στην Αγια Ναπα!

Από το 50 απλώνατε κάτω όπως τα λέσχια αλλά ως δια μαγείας μόλις σας εβγάλαν έξω από το γήπεδο εγινεστούν περδίκια! Ρε ο άλλος εσφάδαζε που τους πόνους και μετά έγινε το θαύμα και άρχισε τζε βούραν ο Λάζαρος γαμώτο. Ο πλέον μαλάκας εξάπλαρε πάς τη γραμμή της πόρτας του και ως τζαι ο πορτάρης του ελαλούσε του ρε σήκου ρε που άπλωσες ρε γάρεεε της ασσιας πάνω στη γραμμή να με εμποδίζεις!!!

Ξέρω και εγώ πολλά μαγικά ρε κωλόπαιδα ενωσίτες. Ακούτε το τούτο. Διάλεξε ένα οποιοδήποτε χαρτί από την τράπουλα. Οκ διάλεξες? Μεν μου το δείξεις. Οκ Τώρα….ΠΙΣΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΟΥ Γ@ΜΗΜΕΝΕ που εν να μου κάμεις τζε καθυστερήσεις που να χέζεις τον φάντη πίκκα δέκα μέρες.

ΗΒΡΑ ΤΟ? ΕΝ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΠΙΚΚΑ? ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ!!!! HOOLIFAN TO MΩΡΟ RESPECT !! Ότι πει ο Φάσος μου! Ξανά ξανά pick a fuckin card λέμεν!

Εσχει και κανά δυό άρθρα να το γράψω απόλαυσα το ρε  DEVIL μου  η πάσα σου ήταν καλύτερη που του Αλβες.!! Λόρδο περιμένω σεντρούλα και από σένα

By the way Ο παίχτης του παραλιμνιού το 19 παρακαλείτε να παραδώσει τα 18 και να μείνει με τον άσσο και να πάει να κάμνει τον πορτάρη. Πρέπει να έπαθε ψυχολογικά έτσι πέρασμα κάτω που τα πόδια του που του έκαμεν ο Αλβες.

Εγύρισε του. Αφού για να καταλάβετε εν περπατά πλέον, πηδά όπως το καγκουρό για να μεν ξανανοίξει τα πόδια του ποτέ άμπα τζε ξαναπάθει την! Ετέλαρε τα λαλώ σας να μεν ανοίγουν!

Εν αντέχω όμως. ΞΑΝΑ τζαι ΞΑΝΑ ρε πατατάριες γιατί εσπάσετε μου την πολλά σοβαρά έσχει καιρό να ξεσπάσω έτσι στο γήπεδο.

Πάρτε ρε μαλακισμένα φόραααααα που το χωράφι με τις πατάτες ως το απέναντι χωράφι με το κολοκάσι και  βουράτε με τις ποήνες μες το κοτσινόχωμα και πισκαλάτε το αυτοκινητούι των τραυματιών του κώλου σας!!!! Και κάμετε και τους καθαριστήρες για έξτρα ευχαρίστηση !!!

Καλά για εκείνους που η ΕΞΤΡΑ ευχαρίστηση is just not good enough καθώς περνάτε που το χωράφι πισκαλάτε τζε τον ανεμόμυλο να σαστε πάντα μέσα

Θυμάστε που τα παλιά τα χρόνια την πρώτη νύχτα του γάμου έπρεπε την επομένη να απλώσουν το σεντόνι με το αίμα της αγνής παρθένας σε κοινή θέα να το δει όλο το χωριό και να πειστούνε για την τιμιότητα της και την παρθενιά της??? Ε ΕΣΑΣ ΟΙ ΜΑΝΑΕΣ ΣΑΣ ΕΝΕΚΑΤΩΝΑΝ ΛΙΓΟ ΚΟΤΣΙΝΟΧΩΜΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΑΝ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!!

Ενας έρωτας μεγάλος στο Αμμόχωστος παιδιά. Γιατί να το κρύβουν άλλωστε τα παιδιά δικαίωμα τους είναι δημοκρατία έχουμε, στο γήπεδο μέσα είναι, άρα όλα good!

Κάτι πήρε το αυτί μου από τα γλυκόλογα στο αυτί.

-Μανάρι μου Βράνκοβιτς μου εσύ, απόψε θέλω ντριπλες στο κρεβάτι πριν να μου βάλεις το γκολάκι

-Άφησμε να συγκεντρωθώ έχω αγώνα τωρά φρατζολάκι μου

-Οκ αγόρινα μου. Σε αφήνω. Μα πέμου τωρά που σε μυρίζω. Μα άλλαξες το conditioner των μαλλιών σου? Θεικόν όμως!!!

-Ναι άρεσε σου? Κρίμα που δεν μπορείς να βάλεις και εσύ……Να ρωτήσω όμως αν βγάζουν και λαδάκι για την φαλακρούλα σου honey !!

aloneftis

-άτε άτε πίεννε μιλούμε μετά στο μπάνιο. Άτε ΑΓΑΠΩ ΑΓΑΠΩ μμμμμα σου άγγελε μου μμμμαααα!

Υ.Γ Σωλήνες ανάμεσα στα πόδια και την κάμερα βουκκον μιλούμε Ευστάθιε ολοταχώς στο youporn σε βλέπω με τέτοια βίτσια

 

Υ.Γ 2. Να μας ενημερώσουν οι αελίστες αν ο Κολάνης δικαιούτε να παίξει τον επόμενο αγώνα να ξέρουμε.

Υ.Γ 3. Χρόνια πολλά ΘΥΡΑ 9. Να ζήσουμε. Σε ευχαριστώ που με έκανες τον άνθρωπο που είμαι σήμερα..

Υ.Γ 4 προς «φιλους». Σταματήστε να με πολεμάτε και αποδεχτείτε με όπως είμαι με τα καλά μου και τα κακά μου. Δεν μπορώ να αλλάξω τούτο το ρημάδι τον εγκέφαλο μου έτσι του κατεβαίνει έτσι κάμνει. Ούτε μπορώ να κλείσω το στόμα μου δυστυχώς. Σας παρακαλώ για τελευταία φορά ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ με αλλιώς μα το θεό θα σας πάρω μαζί μου στο τάφο που προσπαθείτε να μου κτίσετε.