Ότι απέμεινε από ένα σάπιο πρωτάθλημα


omonoia laos kypello

Με την επιβεβαίωση της “δικαστικής” νίκης της Αελ και την αλλαγή κανονισμών για χάρη της νεοφερμένης ομάδας στην παράγκα της ΚΟΠ, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε και ιδιαίτερα με την ουσία του “αγωνιστικού”, αφού έχει ξεφτιλιστεί κάθε ιδανικό του πρωταθλήματος.

Αν είναι μια ομάδα που ποτέ δεν θα ήθελε να κρίνονται οι τίτλοι και τα παιχνίδια εκτός γηπέδων αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και το απέδειξε δεκάδες φορές μέσα στην ιστορία της. Δεν θα ξεχάσουμε άλλωστε ούτε το περσινό παιχνίδι κόντρα στην Αελ στο ΓΣΠ που διακόπηκε εξ’ υπαιτιότητας των φιλοξενουμένων και συνεχίστηκε (άκουσον-άκουσον) από εκεί που σταμάτησε, αλλά βεβαίως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον τίτλο πρωταθλητή στα χαρτιά που κέρδισε το αποέλ το 1979-80.

Ακολουθούν πιο κάτω μερικές ειρωνείες και πειράγματα από τα σημερινά μας tweets, μιας και είναι το μόνο που απέμεινε μέσα στην ξεφτίλα του φετινού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος:

  • Μιαν εταιρεία ρε παιδιά να ασφαλίσουμε και εμείς στη Μινέρβα κάτι τελοσπάντων να αλλάξει αυτή η κατάσταση…..
  • Σήμερα μετράνε οι κάρτες? Ο κανονισμός του οφσάιντ είναι όπως τον γνωρίζαμε? Μια ενημέρωση κύριοι της κοπ να ξέρουμε !!!
  • Αελίστες γιατί να μείνετε μέχρι εδώ? ΕΜΠΡΟΣ να ακυρώσετε και τον τελικό με την Πέγεια και τον Τράττο. Κάτι θα βρείτε εσείς…
  • Θα ρωτούσαμε και για το πέναλτι αν πρέπει να είναι εντός της περιοχής το φάουλ αλλά εκείνο μας το εξηγήσατε με την ανο…..
  • Νικη σήμερα ΟΜΟΝΟΙΑ μου. Όχι πως παίζει σημασία με όλα αυτά που βλέπουμε. Για το κόσμο σου, για ένα όμορφο απόγευμα…
  • Σήμερα θα παίξουμε με 11? Να φοράνε παπούτσια? Δικαιούμαστε να περνάμε τη μέση? Ένας τους κανόνες ρε παιδιά να ξέρουμε…