Green Devil: Νομίζετε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να σκύψει για πάντα?


Green Devil Omonoia Fans SiteΣκεφτείτε πως είστε για λίγο. Σκεφτείτε πως νιώθετε. Σκεφτείτε πόσα περιτριγυρίζουν το μυαλό σας.

Ε σκεφτείτε να πηγαίνατε γήπεδο από η ώρα 4. Να σε σπρώχναν στην είσοδο οι αστυνομικοί με το ρόπαλο όρθιο, λες και τους έκανες κάτι (ναι συγνώμη είναι οπαδός).Να μπαίνεις και να περιμένεις στο γήπεδο 2 ώρες για να ξεκινήσει η μπάλα μέσα σε ένα πράγμα που μόνο ένας χαζός θα το έλεγε πέταλο ή κομμάτι γηπέδου (το γσπ το παλιό είχε πιο καλή αρχιτεκτονική). Να ξεκινάει επιτέλους το παιχνίδι και στο 3ο μόλις λεπτό να δίνει ένα πέναλτι που δεν ήταν φάουλ καν και το σκηνικό έγινε έξω από την περιοχή.

Το πέναλτι να το δίνει ένας διαιτητής που πριν λίγες μέρες είχε γεύμα με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης και μάλιστα ήταν τόσο σημαντικό γεύμα που δεν ανακοινώθηκε πουθενά (όχι ότι είχανε παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ), μετά από 2 μέρες γίνεται επιτέλους η επαλήθευση και την ίδια ώρα ανακοινώνεται πως ο διαιτητής αυτός ορίστηκε στο παιχνίδι.

Ναι ναι , κάπου εδώ μπαίνει ο Ολλανδός (καλά… όλη τη χρονιά τα ξέει) και τώρα θυμήθηκε να ορίσει διαιτητή, οκ πίστεψα.

Τελειώνει το παιχνίδι με ακόμη ένα πάναλτι που αυτή τη φορά δεν το έδωσε (ήταν πράσινο και κανονικό) και ξεκινάς να φύγεις από το γήπεδο (ναι δε θα αναφερθώ καν στα ανύπαρκτα φάουλ, κίτρινες και τις γελοίες αποφάσεις του βλάκα).

Προσθέστε τώρα όλα αυτά και πάμε… (οι μαθητές να μην τα προσθέσουν, υπάρχει λημένο το πρόβλημα στο τέλος του άρθρου) μαθητές ηλίθιοι που ένα γαμημένο πανό να σηκώσετε και να ρίξετε 2 σκόνες σας είναι δύσκολο, μαθητές κουφιοκέφαλοι και ανιστόρητοι που μου σηκώνετε σήματα φασισμού μαζί με ελληνικές σημαίες, μαθητές που τρέξατε και αφήσατε το Βαρώσι, μαθητές που δεν κάνατε καν στρατό, μαθητές που μου χαίρεστε παιχνίδια στημένα, μαθητές που σας τραγουδάει ένας ρουφιάνος από τα μεγάφωνα για 1 ώρα, μαθητές που σας λένε από τα μεγάφωνα πότε να φωνάξετε, μαθητές ούλτρας που κατεβάζετε τα πανό 5 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι (ναι ξέρω, έχετε να πάτε για καφέ), μαθητές που την είδατε αντιτράττοι, μαθητές που η μπίρα που σας σερβίρουν δεν έχει αλκοόλ …….. μαθητές των πολλών και επαναλαμβανόμενων πράξεων που μόνος ένας ηλίθιος θα έκανε, είστε η ντροπή των οπαδών.

Όλα αυτά τα παίρνω πίσω αν παραδεχτείτε ότι δεν είστε καν οπαδοί.

Ξύλο και μέσα στο εξοχικό μας, επειδή έτσι γουστάρουμε. Ξύλο και έξω επειδή πάλι ξαναγουστάρουμε. Και ξύλο και στον σύνδεσμο σας επειδή είναι όποτε θέλουμε δικός μας. Ξύλο και στα σπίτια σας, στις γειτονιές σας, στο ξύπνιο και στον ύπνο σας, ξύλο και στη γκόμενα σας (άμα μας το ζητάει στα τέσσερα).

Και επειδή εμείς ρε ζώα ανύπαρκτα (ή αλλιώς κότες) είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα συνεχίσουμε αυτή τη λόξα που οι προγόνοι μας είχαν. Αυτή την επαναστατικότητα που μας έκανε να ιδρύσουμε μια νέα ομάδα, με τα τόσα προβλήματα της εποχής να την κάνουμε όχι μόνο να ορθοποδήσει αλλά να μεγαλουργήσει, με μία διαχρονικά εχθρική διαιτησία να μπορούμε να μιλάμε για τη βασίλισσα του νησιού, νομίζετε ότι θα μας διώξετε από τα γήπεδα? Πολύ μεγάλο το όνομα μας για να το ταρακουνήσετε έστω και λίγο, άντε να σουστεί τσαααας το Όμικρον (οκ το κουλουράκι για εσάς, μην μπερδευτείτε).

Νομίζετε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να σκύψει για πάντα? Νομίζετε ότι αυτό το θηρίο μπορεί να αλυσοδεθεί και να το κρατήσετε λαβωμένο? Τα χρόνια τα άσχημα μπορεί να είναι εδώ αλλά με κάθε ήττα μας, μυρίζει περισσότερο η σκουριά της αλυσίδας. Μπορεί να μας ξεγράψετε για φέτος (όχι ακόμα) αλλά θα μας ζωντανέψετε για πάντα.

Εχθροί αυτό που φοβάστε, εσείς θα το ξυπνήσετε. Σας το ορκίζομαι…

 

ΥΓ: Χώμα που προδώσατε, Αμμόχωστος

ΥΓ2: