Πολύ δύσκολη η συνέχεια..


Δύσκολη προδιαγράφεται η συνέχεια για την ομάδα μας που μένει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου από πολύ νωρίς. Εξωγηπεδικοί παράγοντες, διαιτησία, αστοχία των παιχτών μας και κακές εκτιμήσεις του τερματοφύλακα μας σε προηγούμενους αγώνες, μας αφήνουν πίσω στον φετινό μαραθώνιο για το πρωτάθλημα.

Η αλήθεια να λέγεται μόνο με ένα θαύμα μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο η ομάδα μας. Η οικονομική κατάσταση του σωματείου μας δεν επιτρέπει για ενίσχυση που να βγάζει μάτια τον Γενάρη και θυμίζουμε σε όλους πως ακολουθούν χρόνια οικονομικής περισυλλογής και μειωμένου προυπολογισμού για την ομάδα. Άρα να μην περιμένουμε θεαματικές προσθήκες στο τέλος κάθε περιόδου. Κύριο μέλημα μας να σωθεί οικονομικά η ΟΜΟΝΟΙΑ και να ξαναγίνει βιώσιμη και δυνατή.

Δεν πρέπει να τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Πρέπει να ιεραρχήσουμε τα θέλω μας και ακολούθως να βαδίσουμε στα χρόνια που μας έρχονται. Δυστυχώς όλα αυτά τα διοικητικά λάθη των τελευταίων χρόνων που μας οδήγησαν στον οικονομικό πάτο θα τα αντιμετωπίζουμε για πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να τα ξεπεράσουμε.

Όταν λέγαμε πως έχουν υποθηκεύσει το μέλλον μας με τις αποφάσεις τους αυτό ακριβώς εννοούσαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως όλα δείχνουν στην Κύπρο πρέπει να έχει 3 σκαλιά καλύτερη ομάδα από τις άλλες για να παίρνει το πρωτάθλημα. Για να νικάει διαιτητές να νικάει τον κακό της εαυτό και να νικάει τα τραπεζώματα.

Αν γίνει το θαύμα στο τέλος καλοδεχούμενο θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος καθώς και να προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε και τον τίτλο του κυπελλούχου.