Ο ηλίθιος και ο Πανηλίθιος σύνδεσμος φιλάθλων


Πάει και η Παρασκευή και μπαίνουμε πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Τη κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει ένα διαχρονικά πελάτη στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ή αλλιώς “εξοχικό” και το μυαλό μας βρίσκεται ήδη εκεί. Ακούμε και διαβάζουμε πολλά τις τελευταίες ημέρες από τους φίλους της Ανόρθωσης που μας προκαλούν γέλια Απερίγραπτο μίσος ως συνήθως και εκδήλωση του άσβεστου κόμπλεξ των γαλάζιων απέναντι στην ομάδα μας. Διαχρονικά οι οπαδοί της Ανόρθωσης δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, όταν κοντεύει το παιχνίδι μεταξύ μας. Αυτό που μας ξενίζει περισσότερο είναι το ύφος που κρατούν οι αντίπαλοι οπαδοί στις ανακοινώσεις πριν από κάθε μας παιχνίδι.

Μας ενημέρωσαν επίσης πως οι “ΜαΘητεC” γέμισαν τα σχολεία με υβριστικά συνθήματα στους τοίχους και ανακοινώσεις μίσους και κόμπλεξ ενάντια στην ομάδα μας. Με αυτό το τρόπο θέλουν να τονώσουν το ηθικό τους, αφού εδώ και 12 χρόνια κατάφεραν μόνο 4 φορές να μας κερδίσουν σε εντός, και μάλιστα το ένα παιχνίδι παίχτηκε στο Τάσσος Μάρκου. Οι οπαδοί της ομάδας που εδώ και 4 χρόνια δεν έχει πάρει ούτε ένα τίτλο και παράλληλα “ευχαριστιούνται” τις δήθεν αποτυχίες μας τα τελευταία χρόνια, είναι αυτοί που μας ‘περιμένουν’. Αυτό από μόνο του μπορεί να δώσει στους αντιπάλους μας το στίγμα των πιο ηλίθιων οπαδών στη Κύπρο.

Το κορυφαίο όμως το διαβάσαμε σε ένα blog της μεγάλης κυρίας, με “Π” κεφαλαίο πως έχουν πρόβλημα με τον ορισμό του Τράττου. Σκεφτείτε να μην είχε συνάντηση ο πρόεδρος τους με τον κ. Τράττο 3 ημέρες πριν το παιχνίδι, και 1 μόλις ημέρα πριν τον ορισμό του. Κορυφαίο επίσης που αυτή η τοποθέτηση από πλευράς ΜαΘητών έρχεται και από την επίσημη ανακοίνωση του Πανηλίθιου Συνδέσμου Φιλάθλων ανόρθωσης. Αυτό θα πει ξεφτίλα.

Τα λόγια στο γήπεδο λοιπόν παίδες.. και εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.