Η θέση της επίσημης καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ


xristoforos xristoforou omonoia

Μετά την δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας σχετικά με το παρελθόν του καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας Κυριάκου Κοιλαρά, είχαμε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του καλαθοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορο Χριστοφόρου, ο οποίος προς τιμήν του εξέδωσε επιστολή με τις θέσεις του, ως έφορος στο καλαθοσφαιρικό τμήμα.

Γνωρίζοντας τις θυσίες που καταβάλει ο κύριος Χριστόφορος, και σεβόμενοι το κύρος και την αξιοπιστία του ως άνθρωπος-υπηρέτης της ιδέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ δημοσιεύουμε πιο κάτω την επιστολή που μας έστειλε τονίζοντας πως θα σταθούμε σύμμαχοι στην προσπάθεια που καταβάλει το τμήμα να αντεπεξέλθει στις πολλές και συνεχόμενες υποχρεώσεις, αγωνιστικές και οικονομικές.

Μέσα στην επιστολή του κ. Χριστοφόρου τονίζεται πως εάν οποιοσδήποτε αθλητής της ομάδας προβεί σε πράξεις που προσβάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και τα αθλητικά ιδεώδη, δεν θα έχει πλέον θέση στην ομάδα. Αυτό μας καλύπτει απόλυτα για την ώρα.

xristoforos xristoforou omonoia

Αυτούσια η επιστολή του κ. Χριστοφόρου (Έφορος Καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ)

ΘΕΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Κατανοώ πλήρως τις αντιδράσεις σχετικά με το θέμα παρουσίας του καλαθοσφαιριστή Κυριάκου Κοιλαρά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου με όλο τον σεβασμό σε όλους και ιδιαίτερα στην ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Εχουν λεχθεί πολλά όσον αφορά τον συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή ο οποίος ανήκει στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως επίσης ανήκουν και άλλα δύο μέλη της οικογένειας Κοιλαρά. Ο Γαβριήλ Κοιλαράς καλαθοσφαιριστής και ο Χρίστος Κoιλαράς βοηθός προπονητής της Καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στην Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ επιλέγουμε πάντοτε αθλητές βάσει του τι μπορούν να προσφέρουν αγωνιστικά στην ομάδα, κυρίως όμως επιλέγουμε με γνώμονα το πόσο μπορούν να βοηθήσουν αναφορικά με την δημιουργία ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥ κλίματος και ψυχής μέσα στην ομάδα.

Η Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ είναι παρούσα σήμερα λόγω κυρίως της προσωπικής θυσίας ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι μέσα από το μεγάλο πάθος που τους διακατέχει για την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν λογάριασαν κόπους και θυσίες και παρέμειναν εδώ ασχέτως προσωπικού κόστους για να στηρίξουν το σωματείο τους.

Η οικογένεια Κοιλαρά έχει αποδείξει στην πράξη μέχρι σήμερα τόσο αγωνιστικά ,όσο και σε θέμα πάθους και ψυχής την μεγάλη αγάπη που έχει για αυτή την ομάδα.

Η οικογένεια Κοιλαρά εργάζεται στην Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αφιλοκερδώς και χωρίς καμία απαίτηση ενώ παράλληλα κάνει και τεράστιες προσπάθειες για να βοηθήσει στην εξεύρεση των οικονομικών πόρων για να μπορέσει να παραμείνει ζωντανό το τμήμα.

Στην Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ζητάμε πιστοποιητικά για το παρελθόν οποιουδήποτε, όμως είμαστε ξεκάθαροι ότι εάν οποιοσδήποτε αθλητής ενόσω φορά την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προβεί σε πράξεις που προσβάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και τα αθλητικά ιδεώδη, δεν θα έχει πλέον θέση στην ομάδα.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την λύπη μας για την τροπή που έχει πάρει το όλο θέμα και ελπίζουμε ότι πλέον θα επιδεικνύεται τέτοια ανησυχία και ενδιαφέρον και για τα άλλα θέματα που ταλαιπωρούν την καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ με πρώτιστο την οικονομική στήριξη για να να μπορέσει να επιβιώσει.

Χριστόφορος Χριστοφόρου
Εφορος Καλαθόσφαιρας
ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ