Για όσους ξέχασαν ή αμέλησαν..


και του λαού ομάδα

Το Portsmouth Supporters Trust, το οποίο αποτελείται κατά κύριο λόγο από φιλάθλους της ομάδας, είναι το νομικό πρόσωπο που αναλαμβάνει τις τύχες των «Pompeys», αφού οι προσωρινή διοικούσα επιτροπή του συλλόγου έκρινε πως αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Τα πολλά και συνεχιζόμενα προβλήματα της Πόρτσμουθ, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, οδήγησαν το σύλλογο στο να έχει προσωρινή διοίκηση, με τους διαχειριστές να έχουν οριστεί από τις δικαστικές Αρχές στο Νησί.

Ωστόσο, η κίνηση των οπαδών της ομάδας έδωσε τέλος στην περιπέτεια στην οποία είχε μπει η ομάδα από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πλέον, ο σύλλογος περνά στα χέρια των οπαδών του, οι οποίοι σε συνεργασία με τους μέχρι σήμερα διαχειριστές θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την Πόρτσμουθ στο δρόμο των επιτυχιών.

και του λαού ομάδα

Για όσους ξέχασαν ή αμέλησαν την ανάγκη για εγγραφή νέων μελών στο σωματείο μας, αναδημοσιεύουμε ένα κείμενο που διαβάσαμε στο england365.gr. Τα μεγέθη και τα δεδομένα είναι σαφώς διαφορετικά, αυτό που παραμένει όμως ίδιο είναι η ανάγκη τα σωματεία να κτίζονται πάνω στη μάζα των φιλάθλων τους.

Όλοι ας το αναλογιστούν, να ζυγίσουν τα δεδομένα και όσοι νιώθουν πως αξίζει μια μηνιαία εισφορά 20-30 ευρώ για την εγγραφή μέλους στο σωματείο μας, με δικαίωμα λόγου στις αποφάσεις ας συμπληρώσουν σήμερα τις αιτήσεις τους και να τις μαζέψουν στα κατά μέρους ΣΥ.ΦΙ και Fan Club σε όλη τη Κύπρο.