Hoolifan: “Xώμα που το σκάλισααα..”


Hoolifan Omonoia Fans Site

Hoolifan Omonoia Fans SiteΈλα ρε αλάνια τι γίνεστε όλα καλά ? Τι?. Νομίσατε τέλος ο Hoolifan για το Σαββατοκύριακο?

Να σας πω την αλήθεια και εγώ έτσι νόμιζα. Αλλά δεν με αφήνουν να πνάσω ρε παιδί μου. Πάω να κάτσω την κωλάρα μου πάνω στο καναπέ να ξεκουραστώ που είμαι και ράκος, και τσαααααα ο Τράττος και ο Κάκος!!

Ε δεν γαμιέται. Φέρτε μου το κομπιούτερ μου, φέρτε μου το πληκτρολόγιο μου. Μια τσακρίν τζαι κούννες καιιιιιιιιιιι πάμε Ηoolifan!

Hoolifan το μωρό Respect!!!!

Όλα καλώς στη Νήσο Κύπρο. Μυστικές συναντήσεις και δείπνα προέδρου και διαιτητή, τους βλέπουν. Ακολούθως διορίζεται ο διαιτητής στο ντέρμπι της ομάδας του προέδρου, γίνεται σούσουρο. Επιβεβαιώνουν για την συνάντηση που by the way δεν ένοιωσαν την ανάγκη να μας ενημερώσουν πρωτύτερα, δηλώνουν πως ΚΑΜΙΑ σχέση δεν είχε με το ντέρμπι αλλά για άλλα θέματα π,χ πόσο κιμά βάλεις στα κουπέπια κόρη ΤΤαλλού, και τελειώνουμε με το κορυφαίο, παράπονο από πλευράς προέδρου για τον διορισμό του διαιτητή τελικά στο ντέρμπι της ομάδας του…

Μάλιστα. Ναι. Εμένα πάντως με πείσατε….

 Μόλις εμφανίστηκε ένα τεράστιο DONKEY που αναβοσβήνει που πάνω μου όπως εκείνο που βγαίνει στα καρτούν όταν κάποιος κάμει μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ μαλακία !!!

Όχι ρε  εν καλα που λαλούν χαλαρώστε ρε αφού μας είπαν. Η συνάντηση δεν είχε να κάνει με το ντέρμπι!

Ναι ναι. Ήθελε να μάθει ο Κάκος ποιος εν ο παρπέρης του Τράτου

Εκείνος όμως δεν του λαλούσε και τότε ο Κάκος θυμωμένος του είπε « Αν δεν μου πεις….. θα σου βάλω το μαλλί τρίχα τρίχα!!»

Είσαστε σοβαροί ρε, πάτε καλά???. Ρε εσείς είναι σαννα τζαι επιάμεν σας καβαλλούρι με την γυναίκα μας και εσείς προσπαθείτε να μας πείσετε ότι….ΕΝΝΕΝ η γυναίκα μας!

Μάλλον άκυρο. Επιάμεν σας καβαλλούρι με τη γυναίκα μας, είπετε μας έννεν η γυναίκα μας, μετά που λίο επιβεβαιώσετε ότι εν η γυναίκα μας τελικά αλλά το πήδημα δεν είχε καμία σχέση με προηγούμενα πηδήματα, και φεύγοντας μας κάνετε και παράπονο για τα κιλά της!

Kάποιος μας περνά για ηλίθιους όξα εν η ιδέα μου?? Επήραν μας για τον Forest Gump τούτες οι όρνιθες

Aaahmmm Hello. My name is Hooli. Hoolifan.  Ναι. Μόνο που εν θα κάμω εγώ Run Forest Run στο τέλος…..

Το πιθανό να κάμετε εσείς κανένα Run μέσα σε κανένα forest για να γλυτώσετε.

Ρε εμας αν μας επιαναν στα πρασα σε δειπνο με το Τράττο 2 μέρες πριν το ντέρπι ήταν να κατεβεί το ΔΝΤ, το Νατο, ο συνεταιρισμός για τη Ειρήνη, ο συνεταιρισμός για τη Μαρία, η ΦΙΦΑ, η φωφώ και μπροστά μπροστά τζίνη η Ρουμάνα της Τρόικας και θα γίνετουν το έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπέλια σου!

Μιας και την εσυναφάραμε έσχει καιρό που θέλω να σου το πω. Κόρη Ρουμάνα που ήρτες να μας βάλεις και μέτρα άκου να δεις σχιόνα μου, Πάρε φόρα μερικά μέτρα και εσύ….. και πισκάλα τον χαρτοφύλακα του κώλου σου.

Άτε και παρακάμετε το δαμέσα. Κάθε φορά που ανοίγεις το χαρτοφύλακα σου φεύκει ένα εκατοστάευρω που την τσέπη μας.

Τελειώνοντας να πω Καλό Ταξίδι στην μεγάλη Εμμανουέλλα. Αυτή η αείμνηστη διδάσκαλος αυτή η μεγάλη σταρ ερωτικών ταινιών……. είναι η αιτία που γ@μ@ω τόσο καλά τις γυναίκες σας!

Αουτς…….Tις απολογίες μου στους εργάτες στα εργοστάσια της Sony,Apple,Lenovo, Hp που θα δουλέψουν υπερωρίες για να καλύψουν τις έξτρα παραγγελίες για laptops από Κύπρο !!

Χα χα χα χα εν μπορώ είμαι χαμέ. Φαντάζομαι το support line. Για ελληνικά πατήστε το 1 for english press 2 for chicken language and kakarismata press 3 with your ράμφος!

-Ναι για σας, hello, καταρχάς εδυσκολεύτηκα να πατήσω το 3 με το ράμφος μου anyway, I just ate my apple από το κακό μου που διάβασα Ηοοlifan. Ti είπατε ? Ναι,ναι  το ξέρω πως τα κοτόπουλα δεν τρώνε φρούτα. Για το laptop μου μιλούσα!

Ο hoolifan προτείνει ΕΝΑ Apple την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!!

Tελειώνουμε με το απόλυτο άσμα για κάθε βαρωσιώτη. Μόνο που τους μαθητές έχω ένα remake

“Xώμα που το σκάλισααα, γη που κουκκουφώωωω χώμα που με ανάθρεψες ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΟΟΟΟ”

Υ.Γ Μια θερμή παράκληση. ΘΕΛΩ αυτό το άρθρο να γίνει τόσες πολλές φορές κοινοποίηση στο facebook που αύριο το πρωί να ξυπνήσω και να έβρω email απο τον Ζουκεμπεργκ που να γράφει Hoolifan gamiese malaka εκρασχαρες το fuckin WALL.

hoolifan | [email protected]