Green Devil: Η άλωση του εξοχικού


Green Devil

Green DevilΤσα, να `μαι και εμένα. Φόρεσα τα γιορτινά μου, άναψα τον βρομερό μου πούρο (έβηξα και 2-3 φορές), πήρα την Πάρκερ μου και κάθισα που λέτε να τα πούμε.

Τι γίνεται ρε με τα μέλη? Ναι ναι έπια`σας αψά, αρέσκει μου του άτιμου…

Καρτερούμεν μέραν νύχταν τζίντην δροσιάν τζιαι την ποσπασιάν που μας έταξεν ο Λιπέρτης.

Α ρε Λιπέρτη ονειροπόλε, η σύλληψη ενός παιδιού, η εγκυμοσύνη και η γέννηση του θέλουνε πιο λίγο καιρό από μία ενημέρωση τους !! Ου ΛΑΟΣ ….

Μα νομίζετε ότι τούτο είναι το χειρότερο που εκάμαν…. ? ΛΑΝΘΑΝΕΣΤΕ

Προς όσους του συμβουλίου δεν ήρθαν στο τουρνουά:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ οι μισοί να απουσιάζετε που το τουρνουά, διοικητικό συμβούλιο και παρλαπίππες… εδώ έπρεπε να τιμήσετε ένα του συμβουλίου ρε, ένα δικό μας που χάθηκε νωρίς και στα αρχίδια σας, μπράβο ρε, δείχνετε πόσο σας νοιάζει.

Ναι, ακούγεται σκληρό, ακόμα πιο πικρή όμως η γεύση της απογοήτευσης που δώσατε σε ορισμένα άτομα… λυπάμαι που υπάρχετε, συγχωρέστε μας, δεν είναι όλοι σαν αυτούς.

Όσο αφορά τις γατούλες:  6 ρε? Ε ΝΑ τα 5 καλό και αν το βρείτε ποιο δάχτυλο θα σηκώσω από το άλλο μου χέρι για να δείτε πόσα γκολάκια σας βάλαμε.

Ο Κηφήνας κατέβηκε καυλωμένος στη σπηλιά του κλέωντα, του έβγαλε το αγκάθι, του έδωσε και 1-2 χαστούκια και τον έστησε στον τοίχο. Μουγκρητά παντού σε συνδυασμό με τα νύχια που γδέρναν από ηδονή τον τοίχο ο κηφήνας τελείωσε τον κλέωντα 6 φορές !!

Πάμε όμως και στην πουτάνα σινιόρα, τι άκουσα ρε Κάκο μου? Ελειφτήκετε το φαγητό στη σκάλα και είπες να έρτεις Λευκωσία? Όπου για κακή σου τύχη σταμάτησες τυχαία στο σύνδεσμο διαιτητών και αντράπηκε και έκατσε μαζί σου και ο Τράττος? Ατυχία… μην ακούς τους λίβελους, είσαι καθαρός σαν το αποέΡλ και εσύ, είναι που σε ζηλεύουν.

Κάτι μου λέει πως η κερκίδα την Κυριακή θα αφήσει εποχές… Κάτι μου λέει ότι θα παλαβώσουν ακόμα περισσότερο οι ΜαΘητές. Κάτι μου λέει ότι θα ζητήσουν να τους κάνουμε ιδιαίτερα. Κάτι μου λέει, κάτι μου λέει … Hoolifan εσύ?

Ψηλά λοιπόν τις σημαίες του πολέμου, με μπροστάρη το άστρο του Τριφύλλιου, με θεό μας την ελπίδα και με σκοπό τη λύτρωση από τη βρόμα, εμπρός λοιπόν αδέλφια με βήμα σταθερό να πατήσουμε στην κορυφή αφού πρώτα αφανίσουμε τον εχθρό.

Δεν φοβόμαστε κανένα επειδή είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ και στον εχθρό μας δεν θα δείξουμε συμπόνια ούτε έλεος… η ιστορία μας οδηγεί και τα λάθη μας δεν θα επαναληφθούν.

Όπως είπε και ο μεγάλος Τζένγκις Χαν: «Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να συντρίψεις τον εχθρό σου, να τον κάνεις να συρθεί στα πόδια σου και να δει τις πόλεις του να γίνονται στάχτη, τους αγαπημένους του να κλαίνε και τις γυναίκες του στην αγκαλιά σου».

Ένα μπράβο στον μεγάλο Σαβέβσκι που λέει και ξαναλέει να το χωνέψουνε όλοι, ναι ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έτσι Τόνι, θα τους δείρουμε επειδή είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, τελεία και παύλα και βάλτε και περισπωμένη αν γουστάρετε.

Χθες πήγα να κάνω τον Σκάουτερ στη Λάρνακα, με έστειλε ο Σαβέβσκι και ανακάλυψα ότι δεν παίζανε μπάλα, αντιθέτως κάνανε διαγωνισμό Μις ΜαXXXητηC

Αποκλειστικές φωτογραφίες ο Green Devil σας από τη νικήτρια (μανάρι μου εσύ)

Και αφού ξεκίνησα τα αποκλειστικά και αφού είχα πάει που είχα πάει στη Σκάλα είπα να επισκεφτώ τον σύνδεσμο των οργανωμένων. Αυτό που είδα δεν το περίμενα…

Σκληρές προπονήσεις, μάχες, τρέξιμο και γενικά μία προετοιμασία που θα ζηλεύαν τα ΛΟΚ, δείτε και μόνοι σας:

Συνοψίζω, δουλειές που έχουμε:

Πόψε έχουμε βόλλευ στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, αύριο PreGame και μεθαύριο Πάρτυ στο Εξοχικό. Όλα αυτά μπορούν να συνοδευτούν με το τσχ της μίλλας που στάσει στη φουκού και πολλές μπίρες, ουίσκια και ότι άλλο πίνει ο Λαός.

ΥΓ: Ο θάνατος δεν είναι τίποτα. Το να ζεις όμως νικημένος και άδοξα είναι σαν να πεθαίνεις κάθε μέρα.

ΥΓ2: Αυτός που φοβάται ότι θα κατακτηθεί, είναι σίγουρος για την ήττα.

ΥΓ3: Το να ηττηθείς είναι συγχωρητέο. Το να αιφνιδιασθείς, ποτέ.

Πάμε λοιπόν αδέλφια για την άλωση του εξοχικού