Αρχή στη πετόσφαιρα κόντρα στην Ανόρθωση


volley omonoia

volley omonoia

Σήμερα μπαίνει στη μάχη άλλη μια ομάδα της Ομόνοιας, αυτή τη φορά η πετοσφαιρική. Η Ομόνοια αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Ανόρθωση στο στάδιο Ελευθερία και ελπίζει στο ιδανικό ξεκίνημα της χρονιάς με νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο στο τμήμα του Βόλλει.

Ανοικτό κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας μας να βρεθεί στο κλειστό και να δώσει την ψυχή και το σύνθημα στην πετοσφαιρική ομάδα για μια καλή χρονιά κάνουν άπαντες στο τριφύλλι, ενώ η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας για καλαθόσφαιρα-πετόσφαιρα στην τιμή των 20 ευρώ πρέπει να στηριχτεί όσο ποτέ άλλοτε.

Πιο κάτω τα σχετικά από την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου:

Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων έχουμε απόψε (20:00) για την ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας, η οποία αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο στάδιο «Ελευθερία», στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» με τον Ιγκόρ Βορονίν στην τεχνική τους ηγεσία θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεκινήσουν θετικά μία σεζόν, που αναμένεται ότι θα είναι αρκετά δύσκολη.

Καθοριστικός αναμένεται ότι θα είναι ο ρόλος του κόσμου της ομάδας μας, καθώς με τη βοήθειά του οι παίκτες μας μπορούν να αποδώσουν καλύτερα και έτσι να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες θετικό αποτέλεσμα.

Στο στάδιο θα υπάρχουν προς πώληση και εισιτήρια διαρκείας για τα τμήματα πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας, αξίας 20 ευρώ.