Hoolifan: Έρχεται ο κόκορας!


Hoolifan Omonoia Fans Site

Hoolifan Omonoia Fans SiteΓια σας φιλούθκια μου καλά. Ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη αντεπίθεση που θα ξεκινήσει από το κοτέτσι. Πάμε να φτιάξουμε λοιπόν καινούργια μαξιλάρια με ολόφρεσκα πούπουλα! Όποιος προλάβει παιδιά όποιος προλάβει!!!!

Να πούμε λίγο και για τους «καρδιακούς» μας φίλους.

Στήθηκαν 2 λαστιχάριες πριν από το παιγνίδι μαζί μας απέξω από το shop τους και έγινε το σώσε περι αγάπης και οπαδισμού από τα ΜΜΕ.

Πήγε τώρα ο λαός σαράντα άτομα από τις 8 το βράδυ της προηγούμενης ημέρας και κατασκήνωσαν απέξω από την Green Βοutique και παρολίγο να μην το αναφέρουν καν. Δεν πειράζει όμως. Έτσι και αλλιώς δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε  ανόμοια πράγματα…

Εγώ το παραδέχομαι. Οι 2 λαστιχάριες που κατασκήνωσαν για ένα εισιτήριο είναι πραγματικό επίτευγμα για ένα κόσμο που μόλις πέρσι κατάφερε να νικήσει μαζικά το καναπέ του

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ τα 40 άτομα που περίμεναν όλο το βράδυ είναι απλά άλλη μια απόδειξη για το τι είναι ικανός να κάνει αυτός ο λαός για την ομάδα του.

Να το θέσω πιο λιανά. ΕΣΕΙΣ κάνατε απλά μια προσωπική επίδοση και μπράβο σας. ΕΜΕΙΣ όμως σπάμε τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο. Και η δική σας επίδοση δεν είναι αρκετή για να σας δώσει την πρόκριση στο τελικό με τα μεγαθήρια! Άντε για προπόνηση.

Ξεχωρίστε κάτι και κατανοήστε το ρε λαστιχάριες και γατούλες επίσης. Η δημοσιότητα  που σας δείχνουν δεν είναι αγάπη, είναι οίκτος. Όταν όλοι τρέχουν να σε συγχαρούν για μια οπαδική σου πράξη, την οποία τσαλακώνει για πλάκα ο λαός μέσα σε μια νύχτα, αυτό είναι έμμεση αναγνώριση του πόσο μικρός είσαι…

Παίζουμε μόνοι μας καταλάβετε το. Ντοπάρετε και τους οπαδούς σας πέρκιμου φτάσουν τις επιδόσεις μας.

Αφήνουμε όμως τα καρδιακά νοσήματα και πάμε στη νόσο των πουλερικών. Εμπλέξαμε με τους γιατρούς και τους κτηνίατρους γαμώτο

Από αύριο γνήσιος μουσουλμάνος ο Ηοοlifan σας θα κόψει και το σχοίρο! ΜΟΝΟ κοτόπουλα ως την Κυριακή ΜΟΝΟ κοτόπουλλα λέμε!

Την μπλε μεταλλαγμένη κότα πάμε να τηγανίσουμε αδέρφια! Φορούμε την μασκούα μας πλένουμε καλά τα χέρια μας, βάζουμε Λάι καλό ( όχι ρε σπαρτιάτη έννεν για την Λάι σου που μιλώ ) , ρίχνουμε το μπλε φωσφοριζέ κοτόπουλο στο τηγάνι, λίγα κρεμμύδια φρέσκα και βουαλά Κεντάκι Fried chicken για εξωγήινους!

Αρχίζω να καταλαβαίνω απόλυτα ρε μαθητές τι πάει να πει να είναι το σπίτι σου εκεί και κάποιοι να μην σε αφήνουν να πας……

 Εμένα για να καταλάβετε και εσείς τη θέση μου ρε μαθητούθκια βάλλουν με τζαι κόφκω εισιτήριο….για το εξοχικό μου! Αφού εν δικό μου ρε!

Νάμπον εθύμωσες ρε όρνιθα? Πίεννε παίξε Angry Birds να σου περάσει.

Ερωτηματικά προκαλεί η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι λέει να παραμείνουν στη θέση τους και οι γηπεδούχοι να αποχωρήσουν πρώτοι. Τελικά ποιοι θα φύουν εμείς όξα εκείνοι? Εσυχγύστηκα. Αφού εν δικό μου το γήπεδο ρε λαλώ σας είπα σας το τζαι πιο πάνω.

Επίσης. Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο. Ακούσατε κοτούλες. Ταΐστρες, ποτίστρες  σπίτια σας. Βάρτε και φελλό στο κωλαράκι άμπα τζε πεταχτεί κανένα αβγουλάκι και διακοπεί .

Στο τέλος του ματς θα φκάλετε το φελλό και θα βάλετε φαλλό. Ε μεν καμνετε έτσι ρε ένα φωνήεν άλλαξα. Εσείς άμαν λαλείτε κα κα κα αντί κο κο κο κάμνω σας πρόβλημα?

Πάντως ευτυχώς που δεν παίζουμε στο ΓΣΠ. Εκάμαν το επανασπορά προχτές. Σκέφτου να κατεβούν οι όρνιθες τζιμέσα εν θα αφήκουν σπόρο για σπόρο που το τσίμπα τσίμπα. Χορτάρι εν να δούμε…με τα κυάλια !

….τα οποία θα μας δανείσουν οι όρνιθες βέβαια.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ κο

Είχα το πάντα απορία τι θα εκάμνετε αν εμεινίσκετε τότες. Θα εκουκκουφούσετε τους Τούρκους πας το κράνος? Θα τους εσύρνετε αυκά? Θα εσούζετε τα φτερά σας να σηκώσετε αέρα να φύουν? Τι ρε? Πείτε μας να δούμε.

Όποιος νεκατώνεται με τα πίτουρα τρων τον οι όρνιθες λαλείτε μου. Εν καταλάβω που τούτα εγώ. Εγώ ξέρω όποιος νεκατώνεται με τις όρνιθες…στο τέλος σφάγγει τζαι μια τζαι κάμνει σούπαν αυκολέμονη.

Η καλύτερη μου συμβουλή για εσάς ρε κότες….Κάτσετε στα αυκά σας.

Α τζε μερικές ερωτήσεις.

Άμαν τρώτε σουβλάκι κοτόπουλο θεωρείται καννιβαλισμός??

Άμαν έσχετε πυρετό φκάλετε αυγά βραστά ή μελάτα? Ή άμαν πραγματικά ψήνεστε του πυρετού βγαίνουν τηγανητά? Αν σας πιάσω τζαι σούσω σας καμπόσο εν να φκουν scrable eggs?? Please πείτε μου εν να σπάσω!!

Εκείνοι που εν του Μιντίκκη μαλλώνεται με τους άλλους που εν του Πίπη έχετε κόντρα ασπούμε για το ποιος θα ελέγξει τον Γουμά?

Είσαστε πιο νόστιμοι με κύβους Κνορ όξα με peri peri σως από τα Νάντος?

Προσέχετε την Κυριακή μεν πάθετε όπως την κότα στο ανέκδοτο πιο κάτω ρε μαθητές.

Μια κότα ήταν στο δρόμο και πέρασε πάνω της ένας οδοστρωτήρας. Λιώμα η κότα. Οταν πέρασε λίγη ώρα, η κότα σήκωσε το κεφάλι της και φώναξε δυνατά:

– ΑΥΤΟΣ ήταν κόκορας!!

Έρχεται ο πράσινος οδοστρωτήρας σας! Μην νομίζετε ότι είσαστε τα μόνα ζώα που θα βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή. Εμείς θα φέρουμε γάρους μαζί μας, μούλους, βόδια τζαι αρκόσχειρους!!!

Υ.Γ Με έπαιρναν τηλέφωνο κάποιοι αλλόθρησκοι καψουρεμένοι  μαζί μου και μου τραγουδούσαν το νέο τραγούδι της Βίσση αλλά με δικούς τους στίχους. Μου έλεγαν Ηοοlifan μόνο εσύ γεμίζεις το κενό μας. Και τι κενό !!

“ Ooo ooo oooo μόνο εσύ γεμίζεις το κενό,

οοο οοο οοο μόνο εσύ γεμίζεις το κενό,

από πίσω στο κωλί μου, στο λαρύγγι το βαθύ μου!! “