Καλή η κίνηση από Μυλωνά


Αρκετά καλή η κίνηση του κ .Μυλωνά να εμπλέξει στην εκτελεστική επιτροπή τους προηγούμενους προέδρους του σωματείου. Η ομάδα μας περνά την δυσκολότερη φάση από τον καιρό της ίδρυσης της και η συστράτευση όλων όσων μπορούν να βοηθήσουν είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

Η πολυφωνία πριν την λήψη αποφάσεων αν μη τι άλλο διασφαλίζει και μειώνει το περιθώριο λάθος απόφασης. Οι γνώμες των προηγούμενων προέδρων είμαστε σίγουροι πως μπορούν να βοηθήσουν τον κ. Μυλωνά να αντεπεξέλθει αυτού του δύσκολου έργου.

Οι προηγούμενοι πρόεδροι μπορούν να δώσουν τα θετικά τους από την κάθε θητεία τους και να συμβουλέψουν την νυν διοίκηση έτσι ώστε να αποφύγει τυχόν λάθη που έκαναν οι ίδιοι. Κανένας δεν είναι τέλειος αλλά αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε τα καλά από κάθε περίοδο και να απομονώσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία τους θα καταφέρουμε να κυβερνήσουμε αυτό το καράβι μέσα από την άγρια φουρτούνα

Καλό θα ήταν επίσης να συνυπολογίσουν οι αγαπητοί πρόεδροι πως οι εποχές έχουν αλλάξει, μπορεί να έχουν περάσει και δεκαετίες από την φορά που οι ίδιοι ήταν στο πηδάλιο. Η κοινωνία έχει αλλάξει, το άθλημα γενικότερα και εμείς θα πρέπει να λαμβάνουμε αποφάσεις σύμφωνα με τις ενδείξεις του σήμερα και όχι του παρελθόντος. Πρέπει να δούμε πια πράγματα στη διαχείριση του σωματείου μας βοηθούσαν τότε αλλά επίσης ποια από αυτά μπορούν να εφαρμοστούν στο σήμερα. Μπορεί κάποια πράγματα να λειτουργούσαν μια χαρά για παράδειγμα πριν 20 χρόνια αλλά για το σήμερα να μην είναι αρκετά για να κρατήσουν το σωματείο σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Πρέπει με τη βοήθεια τους να εκσυγχρονίσουμε το σωματείο μας να το κάνουμε περισσότερο δημοκρατικό στο διαδικασία λήψης αποφάσεων και να έχουμε την πόρτα ανοιχτή σε όλο το πράσινο λαό.

Για να ξανά-μεγαλουργήσουμε λοιπόν πρέπει να βαδίσουμε όλοι μαζί στη νέα εποχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εμπρός λοιπόν για την οικονομική εξυγίανση, εμπρός για να αποκτήσει ξανά το όνομα αυτού του τεράστιου σωματείου την αίγλη του ένδοξου παρελθόντος!