Βήμα Φιλάθλου: Ποτέ ξανά τα ίδια λάθη


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΓεια σας αδέρφια και καλή συνέχεια στο έργο που επιτελείτε για την Ομόνοια. Πραγματικά σας συγχαίρω γιατί ως ιστοσελίδα έχετε θίξει δεκάδες καυτά θέματα που κανείς δεν έχει τα κότσια να γράψει. Ο λόγος που στέλνω και γω σήμερα την άποψη μου, είναι για τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα μας. Με καλή πρόθεση, χωρίς να θέλω να χαλάσω το καλό ομολογουμένως κλίμα των τελευταίων ημερών στην ομάδα μας παραθέτω πιο κάτω την γνώμη μου.

Παρακολουθώντας χθες τη διάσκεψη των παλαιμάχων, ένιωσα πως αυτή η ομάδα είναι αδιανόητο να βρίσκεται σε τέτοια οικονομικά δύσκολη θέση και είναι καθήκον μας να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά στο μέλλον να επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

Στη διάσκεψη των παλαιμάχων παρευρέθηκαν και μίλησαν μεγάλες δόξες της Ομόνοιας και προς τιμή τους δήλωσαν παρών σε αυτή τη κρίσιμη καμπή στην ιστορία της ομάδας. Σέβομαι την κεντρική άποψη πως “πρέπει να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος” ΑΛΛΑ παράλληλα θέλω να πω πως πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι είχαν ευθύνη στο να βρεθεί η Ομόνοια στη δύσκολη θέση την οποία βρίσκεται σήμερα.

Διαφωνώ με την προσέγγιση “ό,τι έγινε, έγινε” για τον πολύ απλό λόγο πως μερικά άτομα που φέρουν άμεσες ευθύνες για κάλυψη των λαθών, βρίσκονται ακόμη σήμερα στα πόστα τους και δεν κράτησαν την υπόσχεση τους για παραίτηση. Κάποιοι πρέπει να σεβαστούν την όλη αλλαγή προς το καλύτερο που γίνεται και να αφήσουν και αυτοί τις θέσεις τους σε νέα, φιλόδοξα άτομα, γεμάτα όρεξη και όραμα για την Ομόνοια.

Ήδη με την είσοδο στο Δ.Σ νέων ανεξάρτητων ατόμων, υπήρξε αισθητή βελτίωση της εικόνας μας ως σωματείο και περισσότερη διαφάνεια. Ας αναλογιστούν λοιπόν οι παραμένοντες που φέρουν τεράστιες ευθύνες για τα λάθη που έγιναν, ποια είναι η σοφότερη κίνηση και να αφήσουν τις θέσεις τους σε νέα άτομα. Οι πράξεις είναι που μετράνε και όχι τα λόγια.

Στέλιος | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]