Ας μην το παραμελήσουμε


Πριν λίγες μέρες γράψαμε για την ανάγκη που υπάρχει στην Ομόνοια η φετινή χρονιά να μας βρει πολύ πιο δυνατούς σε πολλά θέματα πλην των αγωνιστικών. Η συνεχής ενημέρωση για τα οικονομικά του σωματείου, η γνώση όλων μας για τα άμεσα και μακροπρόθεσμα πλάνα της οικονομικής ανάκαμψης, η εγγραφή νέων μελών είναι σίγουρα μερικά από αυτά.

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε ωραίες κινήσεις από το διοικητικό συμβούλιο, που στοχεύουν στα πιο πάνω και θέλουμε να πιστώσουμε τις ενέργειες που γίνονται ελπίζοντας πως στο τέλος θα δικαιωθούμε για την απόφαση μας.

Ανοικτές συγκεντρώσεις σε όλη την Κύπρο με εγγραφή ενός σημαντικού αλλά όχι μεγάλου(για τα δεδομένα της Ομόνοιας) αριθμού ατόμων στο σχέδιο “Είμαι Ομόνοια δηλώνω παρών” είναι σίγουρα κάτι ενθαρρυντικό. Από κει και πέρα όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη από περισσότερες κινήσεις που θα της λύσουν για τα καλά τα όποια της οικονομικά προβλήματα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει ξανά στην βάση του λαού της, και μέσα από τις συλλογικές αποφάσεις να βγει κερδισμένη και αυτοδύναμη οικονομικά σε διάστημα 2 άντε το πολύ 3 ετών. Έχουμε την πίστη και τη θέληση να ξαναβάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε οικονομικά ασφαλή μονοπάτια και αυτό προβλέπει κατ’ αρχήν μαζική εγγραφή νέων μελών που θα εξασφαλίσουν την υγεία στο μεγαλύτερο σωματείου το τόπου.

2 βδομάδες πριν, είχαμε την ευχάριστη ενημέρωση για εγγραφή 50 νέων μελών και τονίσαμε την σημασία, αυτά τα μέλη να είναι μόνο η αρχή. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως στην αναμονή για έγκριση αυτή τη στιγμή βρίσκονται κάτι περισσότερο από 150 αιτήσεις και η κάθε έγκριση πρέπει να ανεβάζει τον πήχη και τις προσδοκίες όλων μας. Ας μην το παραμελήσουμε αυτό. Διοίκηση μπορείς να κάνεις τον κόσμο να πιστέψει ξανά σε σένα και να στηρίξει με μεγαλύτερο ζήλο τα μέτρα της οικονομικής σωτηρίας. Στο χέρι σας είναι!!