Hoolifan: Ο Σπαρτιάτης και η Λάι Γιονγκ

236
Hoolifan Omonoia Fans Site

Τούτος ο Σπαρτιάτης άφρισε που το κακό του μόλις είδε φωτογραφίες του σημαιοστολισμένου του μπαλκονιού και της Φιλιππινέζας του που καθάριζε τη βεράντα. Έτρεξε να κάμει share το άρθρο πρώτος να τα καλύψει μπας και το πάρει χαμπάρι κανένας δικός του..

Το καλό είναι ότι παραδέχτηκε στο προσωπικό του λογαριασμό στο φατσοβιβλίο ότι έχει Φιλιππινέζα αλλά την έφεραν οι γονείς του και παρακαλώ σημειώστε δεν την πληρώνει αυτός! ?Μάλιστα. Οκ.

Ε άμαν εν τη πληρώνεις εσύ εν οκ τότε απολογούμαστε ρε γάρε.

Είσαι σοβαρός ρε. Επρίσετε τα παπάρια μας εσύ και η καθαρή φυλή σου για τους ξένους για τον έναν για τον άλλο και έχεις καθαρίστρια στο σπίτι ρε?

Θέλεις φασισμό? Πάρε τώρα επιχείρημα από αυτά που μας αραδιάζετε τόσο καιρό.

Τι μας νοιάζει ρε ποιος την πληρώνει. Γιατί δεν προσέλαβες μια ελληνίδα, γιατί να δίνεις τα 326 ευρώ το μήνα σε μια Φιλιππινέζα και όχι σε μια ελληνίδα????

Δίνεις εθνικό εισόδημα να βγαίνει εκτός κράτους και το πιο πιθανόν να καταλήγει σε κάποια φιλιππινέζικη τράπεζα που είναι θυγατρική κάποιας τουρκικής που την έχει ο ανιψιός του Ερτογάν που είναι φίλος και με κάτι μασώνους. Έτσι με αυτά τα λεφτά ο Ερτογάν θα πάρει καινούργιους πυραύλους και θα κάνει εισβολή στην Ελλάδα και πάει το έθνος μαλάκα καταστράφηκε.

Παπάρα. Μόλις κάτέστρεψες την Ελλάδα!!!! Είσαι χαρούμενος τώρα? Είσαι???

Συζήτηση στο σπίτι την πρώτη μέρα της Φιλιππινέζας.

-Αγόρι μου να σου συστήσουμε την Λάι Γιονγκ η Φιλιππινέζα μας

Ρε άμμα, εν είπαμε έξω οι ξένοι εδώ είναι ελλάς?

Ντάξει αγάπη μου ήνταλως κάμνεις έτσι. Να την φωνάζουμε Κατερίνα.

-Όχι ρε μάμμα έννε το ίδιο. Εν να με περιπαίζουν οι φίλοι μου τωρά που πάμε μαζί κυνήγι ξένων κάθε Σάββατο.

– Ρε καραπουσιουκλή μου μα εν τούτο που σκέφτεσαι? Πέτους έπιαστην αιχμάλωτη γιόκκα μου θα σου πουν και μπράβο!

Μιλούμε ο τύπος επέλλανε τέλεια. Πρέπει να έλυσεν την κκελλέ του καμιά μέρα που έκαμνε πεκ ντεκ

Έκαμεν μας και παρατήρηση που χρησιμοποιούμε το ? και όχι το ; Α χαχαχαχαχαχ σκέφτου να του κάμει like καμιάν μέρα η Λάι σε κανένα post του ξέρετε από εκείνα τα εθνικοαπελευθερωτικά και να του γράψει πουκάτω με greeklish Costantinos ouuu sorry sorry Spartiati moy na ertei spiti na faei ora 8 rota mamma? ??? Ouuu ouuu sorry Lai kaki Lai pelli, ennoousa ; ;;;

Ε ρε γλέντια βλέπω να κάμνει γυμναστική μιαν εβδομάδα συνεχόμενη για να του φύγει ο θυμός!

Είπεν θα μας σπάσει στο ξύλο. Χμ θα μας δώσει αντρίκιο ελληνικό ξύλο ή θα μας σπάσει που το muay thai που τον έμαθε η Φιλιππινέζα του?

Είδετε τον όμως α. Τι κορμί, φέττες ο τύπος. Ε αφού τρώει μόνο βραστό ρυζούι κάθε μέρα….Το εθνικό φαγητό λέμε, όχι οβελίας και μαλακίες.

Ερώτηση. Άμα θέλεις να βγεις για κανένα ραντεβουδάκι με καμιά γκόμενα τι της λές? Πάμε να πιούμε κανένα…shake πρωτείνης? 

Άκουσα άμα πάρεις το θάρρος τους λαλείς τους άκου κοριτσάκι από την ώρα που σε είδα γουστάρω αερόβιο μαζί σου !!! Είσαι να κάψουμε λίγες θερμίδες μανάρι μου?

Από τα νεύρα του λέει εκείνη τη μέρα στο γήπεδο θα μας σκότωνε. Ένας εναντίων 5 χιλιάδων. Που τα γέλια που ήταν να πεθάνουμε ρε σπαρτιάτη. Βλέπω σε τίτσιρο (σχιερετούμε Στήβεν) να κάμνεις τον οργανωτή με το ζόρι.

Τουλάχιστον ρε μαλάκα έβρε αλλό 299 να κάμουμε  remake το παλιό concept ξέρεις εσύ. Οι 300 στα στενά του λουκκου του ΓΣΠ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ -9

Εγώ πάντως σε πιστεύω να το ξέρεις. Προσωπικά προβλέπω πάνω από 100 θανάτους ομονοιατών…..που θα μάλλωναν μεταξύ τους μέχρι θανάτου για το ποιος θα σε μουντάρει πρώτος. Εν δικός μου ρε Devil! Λόρδο τράβα πίσω τζαι ξέρω σε χρόνια εν θέλω να παραξηγηθούμε εγώ τον είδα πρώτος!

Ατε γεια σπαρτιάτη πίεννε να κάμεις καμιά 500 κάμψεις να σου περάσει ή διάβασε κανένα αρχαιοελληνικό βιβλίο τους άθλους του Ηρακλη κατά προτίμηση που είναι και μπρατσαράς. Next please. Όλοι θα τον πάρετε από τον Ηοοlifan λαστιχάρικα όλοι!!

Ανεκδοτάκι και κλείνουμε που το δανείστηκα από κάποιον φίλο. Αφιερωμένο ρε Σπαρτιάτη

Γιατρός- Πρέπει να σταματήσεις να τον παίζεις..

Σπαρτιατης- Μα γιατί γιατρέ δεν κάνει κακό στην υγεία

Γιατρός- Ναι, αλλά πρέπει να σε εξετάσω..