Ο ΛΑΟΣ είναι όντως μεγάλος


Τελείωσε πριν από λίγο η διάσκεψη τύπου των παλαιμάχων της ομάδας μας. Μίλησαν αρκετοί πρώην παίκτες που τίμησαν την φανέλα με αίμα και ιδρώτα και τιμή τους που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι κοντά στην ομάδα μας.

Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα όσα είπαν και ναι βοηθάμε και στηρίζουμε το “Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνω παρών” έμπρακτα μέσα από την ιστοσελίδα μας. Ναι κάνουμε και εμείς έκκληση στον κόσμο να σταθεί ασπίδα και δόρυ της μεγάλης μας ομάδας για να ορθοποδήσει ξανά και να μεγαλουργήσει όπως της αρμόζει

Αυτό όμως που δεν μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους είναι πως λέχθηκε αρκετές φορές πως δεν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Η ιστορία της Κύπρου μας, μας δείχνει τι έχει γίνει και με το πραξικόπημα. Αφήσαμε ελεύθερους τους εγκληματίες και τώρα που δυνάμωσαν και πάλι εμφανίζονται στις τηλεοράσεις, ελέγχουνε μεγάλες εταιρίες και τράπεζες και ξαναφέρανε την Κύπρο σε αυτό το χάλι.

Δε λέμε να τους στήσουμε σε εκτελεστικό απόσπασμα, αλλά όπως είπε και ο Κόκος Αντωνίου, μιλώντας με τον κόσμο, βλέπουμε πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη για την καλή διαχείριση του σωματείου μας.

Ο λόγος είναι ότι ορισμένα άτομα που ήταν κοντά στον Μιλτιάδη Νεοφύτου δεν έχουν φύγει ακόμη από το Διοικητικό Συμβούλιο. Μάλιστα φεύγοντας η κεφαλή (Μ.Ν) νομίζαμε ότι θα κάνανε έστω και την ύστατη το βήμα να αποχωρήσουνε, αλλά αυτοί εκεί…

Λέμε καθαρά πως άτομα όπως τον Παύλο Χρυσάνθου, Κώστα Χρίστου, ακόμα και ο δικηγόρος μας…  πρέπει σιγά σιγά να αφήσουν τις θέσεις του για να επανέλθει η εμπιστοσύνη του κόσμου. Αν δεν δει ο κόσμος τις αλλαγές, αν δεν του φυσίσει ο νέος αέρας μην περιμένετε να δώσει το υστέρημα του.

Το πιο λίγο που πρέπει να κάνουμε είναι να αποδώσουμε ευθύνες. Εσύ εσύ και εσύ, επειδή ο κόσμος δεν σας εμπιστεύεται πλέον πρέπει να απομακρυνθείτε για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όχι ότι φταίτε, όχι ότι έχουμε στοιχεία για κάτι, απλά… όπως κάποτε πρέπει να φύγει κάποιος για το καλό του συνόλου, έτσι και τώρα θα πρέπει να αποχωρήσετε για το κοινό καλό.

Είναι ώρα να κοιτάξουμε μπροστά και για να κοιτάξουμε μπροστά πρέπει να μην κουβαλούμε τα λάθη του παρελθόν.

Για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει κάποιοι να απομακρυνθούν. Όχι επειδή είναι αυτοί που διαλύσαν την ομάδα, αλλά επειδή ήταν παρών στα μεγαλύτερα λάθη της ιστορίας του σωματείου.

Ακόμα πιο τραγικό ήταν όταν πριν από λίγες μέρες βγήκαν και είπαν δημόσια ότι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου έπαιρνε αποφάσεις σε κλειστούς κύκλους. Τι ζητήσατε επανεκλογή του τότε και γιατί ήσασταν στον συνδυασμό του? Αυτά είναι τα ερωτήματα που έχει ο κόσμος και δεν θα φύγουν από μόνα τους.

Ο κόσμος δεν πείθετε με λόγια, θέλει πράξεις. Συγνώμη αν καταντούμε κουραστικοί αλλά αν θέλουμε να ορθοποδήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα και όχι να κρυβόμαστε σαν μωρά παιδιά. Ας κάνουνε κάποιοι όντως το πρώτο βήμα και ο κόσμος θα είναι εκεί.

Όχι μόνο με το υστέρημα του αλλά και με τα υπάρχοντα του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέκαθεν ανήκε στο ΛΑΟ της και όταν της την πήραν οι κατακτητές δεν ξέρανε πως να την λειτουργήσουν. Επιστρέψτε την πίσω σε εμάς που κρατάμε όλα τα κλειδιά αυτής της τρελής μηχανής των γηπέδων. Μήν αφήσετε πίσω, αλλά διώξτε τα λάθη του παρελθόντος, κάντε μέλη, αλλάξτε νοοτροπία και δεν θα χρειαστεί να ξανακάνετε διάσκεψη τύπου, ο ΛΑΟΣ είναι όντως μεγάλος.