Κινητοποίηση και των παλαιμάχων


O όμιλος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, δεν μένει αμέτοχος μπροστά στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σωματείο μας.
Στην προσπάθειά του να υποστηρίξει και να ενισχύσει την κινητοποίηση που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας, διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη δημοσιογραφική διάσκεψη, στις 11:00, στην αίθουσα δημοσιογραφικών διασκέψεων του Γ.Σ.Π., με κεντρικό θέμα την εκστρατεία «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών».
Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Πέμπτη 11/10 στο καφεστιατόριο PLATIΝUM στην Κακοπετρία θα διεξαχθεί η μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ συγκέντρωση για την ορεινή Λευκωσία.
Το ΔΣ του σωματείου, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλα τα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ σύνολα αλλά και τους απλούς Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες για την προσφορά τους στο σωματείο μας. Παράλληλα καλούμε και άλλους φίλους και φίλες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που γίνεται. Αν όλοι εμείς οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, το σωματείο μας θα μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα και να συνεχίσει την ιστορική του πορεία στα αθλητικά δρώμενα του τόπου.
Θα ήταν παράληψη μας, να μην ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήλθε στο ΓΣΠ το βράδυ της Κυριακής και χειροκρότησε την ομάδα μας για την προσπάθεια που κατέβαλε, παρόλο που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο φετινός ποδοσφαιρικός μαραθώνιος θα είναι και πάλι δύσκολος και θα χρειαστεί ενότητα, στήριξη στην ομάδα και πίστη για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας ως το τέλος.
από omonoia.com.cy