ΕΞΩ οι ΞΕΝΟΙ εκτός η Φιλιππινέζα μου…

185

Όλο μας εκπλήσσουν οι ελληναράδες και οι δήθεν πατριώτες.  Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια ,  αποελλι τσσαππιον λικ, να πεθάνουν οι κακοί κουμουνιστές και να μην ξεχάσουμε. Α ναι και μια φιλιππινέζα να μας καθαρίζει το σπίτι. Αυτά είναι τα ιδανικά των εθνικόφρονων κυπρίων στις μέρες μας.

Όλοι οι ΞΕΝΟΙ ΕΞΩ από το καθαρό ελληνικό νησί μας.

Ερώτηση κρίσεως. Θα είναι «καθαρό» άμα διώξετε και τις Φιλιππινέζες σας που σας καθαρίζουν ρε ελαμίτες όξα???

ΕΛΕΟΣ ρε τι άλλο να σας πούμε ΕΛΕΟΣ. Σκατόμυαλοι. Τυφλωμένοι από την ιδεολογία του μίσους, χτυπάτε μαχαιρώνετε μετανάστες και αριστερούς αλλά άμα είναι να σας καθαρίσουν το σπίτι τότε κάνετε μια εξαίρεση. Χα χα χα τι σόι ιδεολογία και αυτή. Με παραθυράκια. Όποτε γουστάρουμε την ακολουθούμε τυφλά και φανατικά όποτε μας συμφέρει χαλαρώνουμε λίγο τα..σύνορα.

Και έτσι απλά για να γνωρίζετε φίλοι και φίλες το σπίτι ανήκει στον κουφιοκέφαλο που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – αποερλ και κατευθύνθηκε με αργούς ρυθμούς προς την κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θυμήθηκε να κάνει το παλληκάρι όταν τον κρατούσαν 3 σεκιούριταδες και άρχισε να κλωτσάει και να οδύρεται. Να τους ευχαριστείς έπρεπε που σε γλύτωσαν από το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου.

Άντε πήγαινε α και μην ξεχνάς όπου δούμε ξένο τον βαράμε Εδώ είναι Ελλάς δεν είναι παίξε γέλασε….