Φήμες, ποίηση και ΟΜΟΝΟΙΑ


Green Devil

Green DevilΣχίζας ο ένας … που θα μείνει, αφού αυτός τα δίνει και δεν τα καταπίνει. Δέστε ποιητική ρήση των Green Devil, σε λίγο βλέπω να μαζεύονται mails σε στυλάκι Πέρσυ Σέλλευ, οι ποιητές είναι οι κρυφοί νομοθέτες του κόσμου. Ουαοοο

Δε μας χαίζετε ρε ποιητές?

Εδώ το Θέλω να πεθάνει όποιος είναι αποέΡλ – ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕ ΟΕ ΟΕ οΕΕΕΕΕ δεν έχει κάτι σπουδαίο σε ρήση αλλά πουλάει τρελλά.

Εμ ο άλλος, ο κοντός, ο να πεθάνει όπως όλους, ο κοκάκιας, ο λάμπω-ρτζινι απ`τη χαρά μου  λάμπω όταν σε βλέπω… είδατε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που άπλωνε το χέρι του δεξιά αριστερά για πούτσο? Οι παίκτες μας πρέπει να τον κατηγορήσουν για σεξουαλική παρενόχληση σε χώρο εργασίας. Το τι κάνουν στου Αρχαγγέλου τα ντουζ και αν πάνε με τον Αχμέτ Ουζ (το έχω ο άτιμος), αν ξέρουνε τα μυστικά του ρουζ και αν σκύβουνε (ΤΑΧΑ) για τη δεκάρα σαν τον Σκρουτζ, δεν μας ενδιαφέρει.

Ακούστηκε προς τα έξω (εκτός από τις φωνές του 563-517) ότι ο Ζουέλα τον έδειρε στα μάγουλα με κάτι αστραφτερό, μαύρο και σκληρό. Φήμες θέλουν τον λαμπώ να είχε ερωτικό καυγαδάκι με τον Ζουέλα μετά που είδε ξανά τον Αλαμπί και θυμήθηκε ότι το μέγεθος μετράει.

Φήμες θέλουν 2 (μη παίκτες) άτομα, γνωστά σε όλους μας να φεύγουν από τον αρχάγγελο. Μάλιστα ο ένας θεάθηκε να βγάζει φωτογραφίες τα ντουζ του Αρχαγγέλου για να θυμάτε τις όμορφες στιγμές. HINT: Τον γυρέψανε πολλοί… είναι μούρη ξακουστή, τούρκικη καταγωγή και τον λεν Χ#….η.

Ο δεύτερος από την άλλη καβαλλάει ένα άλογο λένε, μην είναι ο Αλέξανδρος? Μην είναι ο Ναπολέων? Μην είναι ο Τορκώμ? Μην είναι ο Άγιος Γεώργιος?

Τι έγινε ρε μάγκες, κουραστήκατε? Από τα ντέρμπι τα πολλά? Μήπως το παιχνίδι με την ανοιχτοσκελιασμένη Ένωση σας κούρασε? Μήπως η Δόξα στο Γ.Σ.Π. ή η Αλκή που πήρε τον πρώτο της βαθμό τώρα? Γιατί Σχίζα η ομάδα τόσο κάτω? Μήπως, λέω μήπως τα συμβάντα επηρέασαν την κατανάλωση του μαγικού ζωμού?

Ακόμα που είστε ρε κοπρίτες, φέτος θα έχετε παίχτη νοκ άουτ. Και άντε τα κρύψατε με τον Μποαβεντούρα, απ`τη γυναίκα του παίκτη ποιος θα πάρει το οκ να μη ζητήσει σωματικό έλεγχο?  Γιατί αν την κάνει κανείς για τον αληθινό Αρχάγγελο η γυναίκα του θα θέλει να μάθει τι πραγματικά έγινε και εκεί θα δούμε αν θα δώσετε ψεύτικα ούρα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από Εθνικό στο Δασάκι, Άεκ κεκλεισμένων, Αέλ στο Τσίρειο, ήρθε και σας έκανε να συγκάψετε πραγματικά. Μπήκε στο γήπεδο και σας έδειξε ποιος ήθελε το παιχνίδι και ναι όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ το θέλει, ο αντίπαλος απλά προσεύχεται στην θεά τύχη. Κανείς άλλος δεν μπορεί να τον σώσει. Το είπαμε 100αδες φορές, μία καλή ΟΜΟΝΟΙΑ δε φοβάται τίποτα και κανένα, αντιθέτως την τρέμουνε όλοι.

Και τώρα ξεκινάει το παιχνίδι, ας πάμε στο Εξοχικό για να γιορτάσουμε τη νέα αρχή.

Πάμε να τρελάνουμε τους μαθητές και πάλι, πάμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς από τον πιο δύσκολο αντίπαλο του πρωταθλήματος. Είμαστε όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ και αν παίξουμε με ψυχή θα γονατίσουνε και αυτοί.

Πάμε αδέλφια δυνατά, έχουμε χρόνο, έχουμε δυνάμεις, έχουμε οπαδούς, πάμε να τους ΠΑΡΟΥΜΕ το πρωτάθλημα με το έτσι θέλω.

ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό που δεν θα καταλάβετε ποτέ σας αλλόθρησκοι.

Αν και το κλίμα είναι εορταστικό δεν μπορώ να μην πω και να ξαναπώ αυτό που πιστεύω. Δεν γίνεται κυρίοι της Διοίκησης όποτε γουστάρετε το οικονομικό να είναι μέγα θέμα και όποτε δεν σας τρώει η πίεση να πηγαίνουμε με την πρώτη. Τι? Δε θέλουμε χρήμα?

Δεν τα λέω όλα αυτά επειδή κρατάω πάνω μου λεφτά να πετάξω, αντιθέτως… τα λέω επειδή είμαι της άποψης ότι όλα πρέπει να δουλεύονται συνέχεια. Είχατε αφήσει την ομάδα για τα οικονομικά, τώρα αφήνεται τα οικονομικά για την ομάδα, άποψη μου τουλάχιστο. Δεν είναι η κρέας ή σαλάτα, χρειάζονται και τα 2. Θέλουμε να τρέχετε όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ και με όση ταχύτητα χρειάζεται για να γίνονται όλα.

Πέρασε τόσος καιρός από τη μέρα που βρεθήκαμε όλοι στο χώρο της Έκθεσης και ακόμα δεν έχουμε δει ούτε το πλάνο, ούτε το συζητήσαμε, ούτε καταστατική ορίστηκε, ούτε τίποτα. Οι ρυθμοί μας είναι γελοίοι, δεν γίνεται να λέμε ότι το πρόβλημα κινείται με 1000 και εμείς να πηγαίνουμε με 50 cc μοτοσυκλέτα. Επιτέλους δείξτε μας έργο, νιώθω ότι πολλά αλλάζουν αλλά βλέπω ημιτελής κινήσεις.

Και ξέρετε τι συμβαίνει όταν ένας παπάς κοινωνά πολλές εκκλησιές, έτσι? Αυτά με κάθε αγάπη που εκτρέφω προς το σωματείο μας, πράγμα που με κάνει να θέλω να τα πω,πράγμα που με κάνει να νιώθω συνένοχος και υπόλογος αν δεν μιλήσω. Δεν προσπαθώ να σας την πω, δεν είναι αυτός ο στόχος μου, θέλω να δω όμως βελτιωτικά έργα, λόγια γλυκά μου λέει και η γκόμενα μου.

ΥΓ: Είμαι Κουβανός και Αργεντινός συγχρόνως, και, αν δεν προσβάλλονται οι λαμπρές εξοχότητες των Λατινοαμερικανών εκπροσώπων, νιώθω τόσο πατριώτης Λατινοαμερικάνος, από οποιαδήποτε χώρα της Λατινικής Αμερικής, όσο κανένας άλλος, και την ώρα που θα είναι αναγκαίο είμαι διατεθειμένος να δώσω τη ζωή μου για την απελευθέρωση οποιασδήποτε από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, χωρίς να ζητήσω τίποτα από κανέναν, χωρίς να απαιτήσω τίποτα, χωρίς να εκμεταλλευτώ κανέναν (Ερνέστο Τσε Γκεβάρα).

ΥΓ2: Οι κύριοι που σας υποσχέθηκαν παραίτηση(μιλάω για τη διοίκηση)… γιατί δεν υπογράφουνε ότι στις Ψ του τάδε μήνα θα φύγουνε? Θέλετε όντως να σας απαντήσω?

ΥΓ3: ΟΜΟΝΟΙΑ η πρέζα σε ζηλεύει η κόκα σε φθονεί! Α ρε Hoolifan μεγάλε…