Συμπεράσματα δικά σας


karipidis bruno

Υπολείπεται ένα παιχνίδι για να συμπληρωθεί η 5η αγωνιστική. Σήμερα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αέλ στη Λευκωσία σε ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού εντός έδρας μετράει μόνο νίκες ενώ η Αέλ θέλει τη νίκη για να κρατηθεί στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Αν και δεν τελείωσε όπως προείπαμε η 5η αγωνιστική κάποια νούμερα δείχνουν μία ομάδα να ευνοείται περισσότερο από τις άλλες και πάλι. Βλέποντας τον πίνακα των κίτρινων καρτών βλέπουμε ένα χάσμα μεταξύ μίας ομάδας και των υπολοίπων.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και τα συμπεράσματα δικά σας.

Στη θέση με τις περισσότερες ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ βρίσκεται η Αγία Νάπα (19) και ακολουθούν 4 ομάδες με 16, η Άεκ, η Αέλ, η Δόξα και η Ενπ.

Με 15 κίτρινες κάρτες μόνος ο Εθνικός Άχνας, ενώ με 14 ακολουθούν η Πάφος, η Ανόρθωση, ο Απόλλωνας και η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με 13 η Ν. Σαλαμίνα, με 10 ο Ολυμπιακός Λευκωσίας (Μέσο Όρο 2.5) και το αποέλ στις 8 κάρτες !!!

Αν αναλογιστούμε το μέσο όρο του Ολυμπιακού τότε συμπεράνουμε ότι πολύ πιθανόν στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι να πάει στις 12 ή και στις 13 κάρτες (μπορεί και όχι). Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως μία ομάδα ξεχώρισε σε μόλις 5 αγωνιστικές να έχει μόλις 8 κάρτες.

Μάλιστα είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει παίκτη με 2 κίτρινες κάρτες, άρα αυτό δείχνει περισσότερο το βαθμό που ευνοείται η συγκεκριμένη ομάδα.

Δε θέλουμε να κάνουμε ούτε τους έξυπνους, ούτε τους ειδικούς. Τα νούμερα όμως λένε πάντα την αλήθεια και ναι το αποέλ ευνοείται σε σχέση με ΟΛΟΥΣ τους άλλους. Αποέλ εναντίον όλων…. τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούνε οι αιώνια ευνοημένοι.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι μόνο από το παιχνίδι μας το χτεσινό.

freddy pardo

karipidis bruno

stathis levita

zuela christofi

zuela christofi 2

zuela levita

Αυτές όλες οι φάσεις είναι μόνο όσες απαθανάτισε ο φακός. Μπορούμε να σας θυμίσουμε και άλλες κίτρινες όπως το σπρώξιμο του Ζουέλα στον Χριστοφή έξω από την περιοχή του αποέλ….