Ανεξίτηλος: Όπως άλλοτε.. όπως πάντοτε


Ανεξίτηλος Ομόνοια Omonoia Fans Site

Ανεξίτηλος Ομόνοια Omonoia Fans SiteΛίγες ώρες έμειναν κι ο ΛΑΟΣ ετοιμάζεται πυρετωδώς. Pre-game πάρτυ έχουν στηθεί σε κάθε γωνιά που χτυπούν ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ καρδιές και όλα τα αδέρφια ενώνουμε τις φωνές μας και ζεσταινόμαστε για τη μάχη. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε, υψώνουμε τα λάβαρα της δικής μας πράσινης θεάς και ορκιζόμαστε να είμαστε αιώνια στο πλευρό της.

Με συνθήματα, ένα ποτήρι στο χέρι και την καρδιά να χτυπάει σαν τρελή θα μας βρει το πρωί. Η φωνή βραχνή πριν καν μπούμε στην κερκίδα. Θα ξαναβρεί τη ζωντάνια της μόλις αντικρίσουμε γρασίδι και νέα πνοή θα φυσήξει στα πνευμόνια μας για να τραγουδήσουμε για την αγαπούλα και να δείξουμε στους απέναντι ότι είμαστε εδώ, πιο ενωμένοι και πεισμωμένοι από ποτέ!

Τους απέναντι που βρήκαν την ευκαιρία και προσπαθούν βίαια να μας γονατίσουν, να μας αναγκάσουν να λυγίσουμε και να παραδοθούμε στις ορέξεις τους. Φέτος οι μάσκες δεν έπεσαν νωρίς. Απλά δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να τις φορέσουν. Ύπουλα και βρώμικα μας πολεμούν από το πρώτο δευτερόλεπτο της χρονιάς και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν μέχρι να μας…εξαφανίσουν. Βλέπετε ζουν με τη ψευδαίσθηση ότι μπορεί μια μέρα να το καταφέρουν. Ζουν με το όνειρο ότι μια μέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ δε θα στέκεται περήφανα εμπόδιο στα όποια σχέδια τους.

Πόσο, μα πόσο, γελασμένοι είναι όμως αδέρφια! Και πως θα μπορούσαν να μην είναι τόσο βαθιά νυκτωμένοι; Πως θα μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ εκείνοι που εκπροσωπούν όλα όσα ΔΕΝ είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ; Εκείνοι που έγιναν «οπαδοί» το 2000, που ανακαλύπτουν αθλήματα μόνο όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ τα απογειώσει και βάζουν στόχο να τα βρωμίσουν με την παρουσία τους, που στην πρώτη στραβή θα χαθούν από προσώπου γης και που κάθε τους επιτυχία έχει χάπι end και τη γιορτάζουν με ένα bypass.

Όσο και να χτυπάτε δεν πεθαίνει αυτή η ομάδα, ρε! Δεν πεθαίνει γιατί δεν μοιάζει με τη δική σας, δεν μοιάζει με άλλη στον κόσμο καμιά. Ξέρετε, ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι οι ποδοσφαιριστές, οι φουτσαλιστές, οι μπασκετμπολίστες, οι πετοσφαιριστές και οι ποδηλάτες. ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι οι πέτρες στα γραφεία στην Καρπενησίου ούτε τα τρόπαια στη βιτρίνα. Δεν είναι οι διοικούντες και τα χρέη τους, δεν είναι οι φροντιστές, οι προπονητές και οι υπάλληλοι του σωματείου. ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε εμείς, οι υπηρέτες της, ο ΛΑΟΣ της!

Και βάρτε το στο κούφιο κεφάλι σας καλά: Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδέα! Γεννημένη με επανάσταση των δικαίων απέναντι στους αδίκους και ταγμένη στο πλευρό όσων αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό. Είναι κάτι πέρα από όσα χωράει ο νους σας, ένα φωτεινό παράδειγμα και μια ανεξάντλητη πηγή δύναμης και κουράγιου για όσους πορευόμαστε στον κόσμο έχοντάς την στην καρδιά μας.

Είναι το ρίγος που νοιώθουμε όταν ακούμε το όνομά της. Είναι ο χτύπος που χάνει η καρδιά μας όταν αντικρίζει το έμβλημά της. Είναι το δάκρυ της χαράς μας που κυλάει στις όμορφες μέρες της. Εϊναι η γροθιά μας που σφίγγει όταν έχει τις μαύρες της. Είναι τα δόντια μας που τρίζουν όταν την χτυπάνε ύπουλα οι κάθε λογής εχθροί της. Εϊναι το τρέμουλο που νοιώθω γράφοντας αυτές τις λέξεις.

Όπως άλλοτε, όπως πάντοτε, σήμερα θα μας βρείτε απέναντί σας. Και θα θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να συγκριθείτε μαζί μας. Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε ή αν θα σκαρφιστούν οι 3 επιπλέον σας παίκτες κάτι για να σας σπρώξουν στο τρίποντο. Ξέρω όμως ότι είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ. Και αυτό αρκεί για να πιστεύουμε, να είμαστε εκεί και να φωνάξουμε για εκείνη. Όπως άλλοτε, όπως πάντοτε, αύριο θα νοιώσετε δεύτεροι. Για ακόμα 90 λεπτά θα χωνέψετε ότι είμαστε το νούμερο ένα. Γιατί ψηλά δεν σε ανεβάζουν τα aspro clear τρόπαια. Ψηλά σε ανεβάζει αυτό που εκπροσωπείς και ο τρόπος που το κάνεις. Στα καλά και στα δύσκολα. «Σε χιόνια και βροχές».

Στους παίκτες τα είπαμε πολλές φορές. Μια τελευταία προτροπή πριν την σημερινή μάχη:
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΑΛΠ ΤΟΥΣ!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανεξίτηλος | [email protected]