Βήμα φιλάθλου από το Leeds


Βήμα ΦιλάθλουΑδέλφια,
Καθώς γράφω το παρακάτω το χέρι μου τρέμει,με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυα και οι χτύποι της καρδιάς μου ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Η μοίρα,η ζωή, το πεπρωμένο,οι αποφάσεις μου με έφεραν πάνω στο παγωμένο και βροχερό Leeds για σπουδές.Την μέρα της πτήσης μου η καρδιά μου σπάραζε και η ψυχή μου έκλαιγε. Δεν έκλαιγε γιατί έτσι και χωρίς λόγο,αλλά επειδή θα έχανα ό,τι πιο πολύτιμο και πιο μαγικό έχω,την ΟΜΟΝΟΙΑ.Έφτασα εδώ που έφτασα για να καταλάβω πόσο την αγαπάω και πως πεθαίνω για αυτή αν χρειαστεί.

Είναι μια ιδέα φτιαγμένη για το ωραιότερο όνειρο αλλά ταυτόχρονα φτιαγμένη για το χειρότερο εφιάλτη κάθε αλλόθρησκου. Μόνο ένας ποιητής θα μπορούσε να περιγράψει την ιδέα της,μόνο ένας ζωγράφος θα μπορούσε να αποτυπώσει τον πλούτο της δύναμής της,μόνο ένας γλύπτης θα μπορούσε να σμυλέψει την ομορφιά της,μόνο ένας φιλόσοφος θα μπορούσε να λύσει τους συνειρμούς της.

Την Κυριακή αδέλφια,αρφούθκια,σύντροφοι παίζουμε ένα ντέρπι,ένα αγώνα ενάντιο στο κατεστημένο και την αντιπροσωπεία της σάπιας κοινωνίας μας.Σαν Ομονοιάτες αυτή η νίκη είναι πολυπόθητη.

Παίκτες και τεχνικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! Γαμήστε τους για το δολοφονικό καράτε πάνω στον Ασσίς,για όλες τις αγκωνιές και για όλα τα δολοφονικά χτυπήματα που έχετε υποστεί και δεν έχουν τιμωρηθεί.ΝΙκήστε ακόμα και για τους συναδέλφους σας του φούτσαλ!

ΟΜΟΝΟΙΑ σε έχω πάνω απ’όλα, γιατί από μικρό παιδί είχα στο λαιμό ένα πράσινο κασκόλ,και μεγαλώνοντας τον κόσμο όλο γύρισα για σένα σε πούλμαν μ’αλκοόλ και παραισθήσεις, και τώρα καταλαβαίνω πως είναι όλα ίδια κι εσύ το κάτι άλλο…!

VENCEREMOS! OMONOIA!

spyraklas,Leeds (UK9)