Hoolifan: Ότι πιο σπαστικό έχετε φανταστεί


Hoolifan Omonoia Fans Site

Hoolifan Omonoia Fans SiteΓια σας μάγκες μου άτε τζαι εσκολάσαμε φέρτε μιαν τσακρίν να το γιορτάσουμε. Μόνη προσμονή η Κυριακή βάρτε μας όλους φυλακή!

Εκάτσαν πάνω όλοι οι αελίστες. Εν επληρώσαν για αποσκευές με την Ryan air και δεν είχαν που να βάλουν την πεντάρα να την φέρουν πίσω. Επληρώσαν τα μαννά τους οι γατούλες για έξτρα κιλά!

Εντωμεταξύ ερώτηση και μην με παρεξηγείτε καταλαβαίνετε ότι έχουμε και εμείς τις απορίες μας. Κόφκετε κανονικό εισιτήριο όξα εισιτήριο ειδικό για ζώα?.

Αναγκάζουν σας να κάμνετε check ιn μέσα στα κλουβούδκια σας όξα γίνεται να γυρίζετε ελεύθεροι? Μιαουυυυυυ.

Ο Ντεγκρά άκουσα είπε του η αεροσυνοδός « θα φάτε κύριε?» τζαι είπεν της « Κανεί μάνα μου έφαα τζε έσπασα..»

Πάμε και στο ντέρμπι sex-tion.

Για άλλη μια φορά οι πρόεδροι των δυο ομάδων γευμάτισαν μαζί πριν από το ντέρμπι για να δώσουν το καλό παράδειγμα στους φίλους των δύο ομάδων.

Ποτέ δεν το έχω καταλάβει αυτό. Γιατί δηλαδή ένα Φοίβος που τρώει spare ribs και ένας Μυλωνάς δίπλα του που τρώει steak να σας κάνει περισσότερο συμπαθητικούς??   

Εγώ άμα καθίσω σε τραπέζι δίπλα από αποελίστα δεν ξέρω τι να πηρουνιάσω πρώτο, αυτόν ή την μπριζόλα.  Και πιστέψτε με έχω τεράστια αδυναμία στις μπριζόλες!

Το μόνο dinner που θα έρθω μετά χαράς Φοίβο να τα βρούμε είναι άμα σερβίρεις κρέας χωρίς λίπος και μυαλά σούπα από τον Χατζηλιασή μεχ μεχ μεχ. Tι? Not on the menu? Ε καλά ρε Φιίβο τι ζήτησα δηλαδή? Έτσι ρε θα σταματήσουμε την έχθρα?

-Ρε Ηoolifan  μου να σταματήσουμε την έχθρα ρε αλλά εσύ ζητάς και του ππουλιού το γάλα. Κρέας χωρίς λίπος να το πάρει το ποτάμι μπορεί να πετύχουμε κανένα κομμάτι κρυμμένο πάνω στο παιδοβούβαλο. Που σκατά να βρώ τα μυαλά ρε !!!

Υπάρχουν τόσα και τόσα ουσιαστικά που πρέπει να γίνουν για να σταματήσει η έχθρα μεταξύ μας  παρά αυτά τα άσκοπα dinner.

Πρώτα από όλα πρέπει να ξιλιφτείτε όλοι. Και μετά συζητάμε

Κοπρόσκυλα, αλήτες νεοναζί σας ευχαριστώ για αυτά που κάνατε στους παίχτες μας στο Φούτσαλ. Σας ευχαριστώ που εκεί που πάω να χαλαρώσω, εκεί που αρχίζουν να με πιάνουν οι καλοσύνες μου, εκεί που πάω να συμπαθήσω τις σκατόφατσες σας μου αποδεικνύετε ξανά τι ατιμόρατσα είστε.

Αν θέλατε ραντεβουδάκι με το Μάνο ας μιλούσατε ρε θα σας το κανόνιζα δεν χρειαζόταν να το παίξετε χουλιγκάνοι για να έρθετε κοντά του ρε χαζογκόμενες

Σας το ορκίζομαι θα σας κάμω μέσα που τούτη τη στήλη τα χρόνια που θα ακολουθήσουν να πείτε ήμαρτον αν δεν είπατε ήδη.  Θα σας κάμω να περπατάτε και να παραμιλάτε Hoolifan ψόφον hoolifan κόρτωσε, θα σας κάμω να συντρομάσσεστε τις νύχτες και να φωνάζετε control alt delete , control alt delete ,ααααα εν φεύκει που την οθόνη μου!!!!.

Θα γίνω ο πρίχτης σας, το σπάσιμο νεύρων σας, θα γίνω ότι πιο ενοχλητικό έχετε ζήσει μέχρι τώρα στη μίζερη παθητική ζωή σας.

Είμαι το ξυπνητήρι που σε ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια κάθε πρωί αλλά δεν μπορείς να το αποχωριστείς γιατί ήταν δώρο της γυναικούλας σου.

Είμαι ο σπασίκλας της τάξης σας που κάμνει συνέχεια ερωτήσεις και δεν σιωπά ενώ εσύ δεν σκαμπάζεις τίποτε!

Είμαι το σπυράκι γεμάτο πύο που έφκαλες  4 ώρες πριν το χορό της αποφοίτησης

Είμαι ο λοχαγός που σε βάλει να ξιουριστείς και να γυαλιστείς 5 λεπτά πριν να απολυθείς

Είμαι ο κούνουπας και το zzzzzzzZZZZZZZZzzzzzz που μπαίνει μες τα αυτιά σου τις νύχτες.

Είμαι ο γείτονας σου που τον ακούεις να γαμά κάθε νύχτα τζε άλλην και εσύ έλυσες που την πασπάλλαν εδώ και ένα χρόνο!

Είμαι το άλλο όνομα που σε αποκάλεσε μια νύχτα στο κρεβάτι η γυναίκα σου.

Είμαι ο γέρος με το σαραβαλάκι που ήβρετε μπροστά σας στο δρόμο για το Τρόοδος μια ηλιόλουστη χειμωνιάτικη Κυριακή. Εγώ γαμώ τον που να πιάει πάνταν να προσπεράσετε. Τζιαμέ ρε με 30km/h και αν έβρετε σχιόνια να παίξουν τα κοπελλούθκια σας σφυράτε μου. Να κάτσετε τζιαμέ να σας σύρνουν μάππουρους αντί να παίζετε σχιονοπόλεμο!

Ούτε γαμήστε τους, ούτε για το ένδοξο 1948, ούτε για την ιστορία μας ούτε τίποτα δεν πρέπει να ισχύσει την Κυριακή. Ήμουνα και εγώ παλιά αυτής της σχολής σκέψης αλλά τώρα άλλαξα κατεύθυνση.

Δεν υπάρχει ούτε λόγος ούτε αιτία για αυτό που πρέπει να γίνει την Κυριακή, απλά θα γίνει. Όπως δεν υπήρξε λόγος ούτε και αιτία που πάτησες ένα μυρμήγκι καθώς περπατούσες μια μέρα, όπως δεν υπήρξε λόγος που έκοψες ένα φύλλο από ένα δέντρο καθώς περνούσες. Απλά το έκανες, χωρίς κάποιο λόγο, ίσως απλά γιατί μπορούσες ίσως γιατί έτσι έπρεπε να γίνει.

Υ.Γ Ως την Κυριακή ρε λαστιχάριες θέλω να έχει διαλέξει ο καθένας σας κάτι που αγαπά πολύ είτε αντικείμενο είτε πρόσωπο κάτι τελοσπάντων που του έχει μεγάλη αδυναμία κάτι που έχει τεράστια συναισθηματική αξία. Θέλω να κλείσετε τα μάτια να σταθείτε για ένα λεπτό να προετοιμαστείτε…….τζαι μετά πάρτε φόρα ρε ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ τζε πισκαλάτε το του κώλου σας που να πάτε στα ανάθεμα να πάτε. Αχαχαχαχαχαχαχαχα εν ημπορώ ο Χατζηλιασής εδιάλεξε το αεροπλάνο που επίεν ευρωπαικά με το αποερλ.