Βήμα Φιλάθλου:Σκεφτείτε τα αδέρφια μας


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ..
Λίγες μόλις μέρες πριν το ντέρμπι με των αιώνιο και όπως είναι λογικό επικρατεί κλίμα πολέμου. Όπως κάθε φορά γράφονται και λέγονται πολλά όπως π.χ πάμε για πόλεμο, παίζουμε τους μισημένους, είναι μάχη εναντίον του κακού, να πεθάνει όποιος είναι αποελ και τα γνωστά.

Εγώ ΕΝΑ πράγμα έχω να πω και να θυμίσω. Σκεφτείτε πρώτα τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, μην ξεχνάτε πως υπάρχουν παιδιά, φίλοι μας, αδέλφια μας που ακόμη ταλαιπωρούνται στις δικαστικές αίθουσες και από μια απόφαση κρίνετε η ζωή τους. Μην τους δώσουμε εμείς την σπρωξιά προς το γκρεμό, προς θεού μην γίνουμε εμείς η αιτία να περάσουν έστω και μια μέρα στην φυλακή.

Προσπαθήστε αδέλφια να μην γίνει το οτιδήποτε από πλευράς μας, ούτε το παραμικρό επεισόδιο, ΟΧΙ επειδή φοβόμαστε αλλά επειδή ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ. Σε λίγες μέρες κρίνετε η ζωή ενός αδελφού μας, ξανασκεφτείτε λοιπόν τα πάντα.

Όλοι περιμένουν τα επεισόδια για να θάψουν το οπαδικο κίνημα και να στείλουν φυλακή οπαδούς, ΜΜΕ, Αστυνομία, Δικαστές, Πολιτικοί και όλα αυτά τα λαμόγια κάθε φορά που γίνονται επεισόδια τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποιήσει.

Μην τους δώσουμε το δικαίωμα να βγαίνουν συνέχεια στις τηλεοράσεις και να συζήταγε για την βία και την καταπολέμηση της και επηρεάσουν αρνητικά το κλίμα εις βάρος των αδελφών μας που κινδυνεύουν να μπουν φυλακή.
Αυτή είναι η άποψη μου και καλώ ΟΛΟΥΣ να σεβαστούν, όχι εμένα, αλλά τα αδέλφια μας που άδικα βασανίζονται εδώ και 3 χρόνια επειδή προστάτεψαν παιδάκια και τους γονείς τους.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

Γ.Λ | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]