Απαθανατίσαμε και τα φαντάσματα μας


foivos-panagi

foivos-panagi

Επειδή εμείς είμαστε οι παρανοϊκοί, οι προκατειλημμένοι, αυτοί που θωρούν φαντάσματα να μας πει κάποιος τι στο καλό κάνει ο κ.Παναγή με τον κ.Φοίβο σε χαλαρό – τρυφερό θα λέγαμε, τετ α τετ.

Τι γυρεύει πρόεδρος σωματείου που κατηγορείτε από όλη τη Κύπρο ότι ελέγχει το παρασκήνιο, παρέα με διαιτητή που κατηγορείτε από όλη τη Κύπρο ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της  ομάδας του προέδρου που αναφέραμε! Τι γυρεύουν να πίνουν το ποτό τους μαζί ποδοσφαιρικός παράγοντας και διαιτητής και αν αυτό κατά τη γνώμη τους είναι ύποπτο ή αν είμαστε εμείς υπερβολικοί.

Για καλύτερη πληροφόρηση του κοινού να πούμε πως η φωτογραφία δεν είναι της τελευταίας εβδομάδας αλλά είναι των τελευταίων 3 μηνών. Σημασία δεν παίζει τόσο η χρονική στιγμή του ραντεβού αλλά το ίδιο το ραντεβού μεταξύ παράγκας και παρασκηνίου. Κύριοι για το όνομα του θεού κρατήστε τα προσχήματα το κυπριακό ποδόσφαιρο αιμορραγεί εδώ και χρόνια από τις λαμογιές σας και εσείς ούτε συγκινήστε ούτε αν προκαλείτε με τις πράξεις σας ούτε αν προκαλείτε με τα σφυρίγματα σας.

Σας ακούμε. Μιλήστε. Πέστε μας τι λέγατε. Εμείς από ότι πληροφορηθήκαμε ο κ.Παναγή έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αποελ και τις εξελίξεις τις αγωνιστικές…Από καθαρά επαγγελματική σκοπιά βέβαια τι νομίσατε, ήταν επαγγελματικό το ραντεβού βέβαια.

Να μας πει κάποιος σε τούτο το νησί αν δικαιούμαστε να είμαστε προκατειλημμένοι με αυτά που βλέπουμε στα γήπεδα και κυρίως με αυτά που βλέπουμε έξω από αυτά.

Σταματήστε να παίζετε με τη νοημοσύνη μας. Είμαστε παντού γιατί δεν το καταλαβαίνετε. Είμαστε στο δίπλα τραπέζι, είμαστε ο σερβιτόρος που σας σέρβιρε, ο τύπος που πέρασε χαλαρά από δίπλα σας. Ποιος ξέρει μπορεί να είμαστε και η γκόμενα που γλυκοκοίταζες ρε παπάρα.

Α και που είστε, πλέον οι φωτογραφικές μας απαθανατίζουν και φαντάσματα. Αυτά που βλέπαμε τόσο καιρό οι ομονοιάτες….
Η ειρωνεία είναι ότι σε σημερινό πρωτοσέλιδο άρθρο η ιστοσελίδα των φλώρων της κένεντυ αναφέρεται σε ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του Παναγή από οπαδούς της ομάδας μας μετά τον αγώνα με την αελ και μιλάει για παρασκηνιακές πιέσεις εκ μέρους μας για ευνοϊκή μεταχείριση. Άλλοι πίνουν μπυρίτσες μαζί τους και άλλοι θα ευνοηθούν?

Απόσπασμα από το άρθρο τους.

Οι παρασκηνιακές τους κινήσεις ενόψει του μεταξύ μας παιχνιδιού, αποσκοπούν στο να έχουν ορισμό διαιτητή τον οποίο ευνοούν, νομίζοντας έτσι ότι θα μπορέσουν να αποκομίσουν κάτι καλύτερο από την μαύρη τους την μοίρα.
Η διοίκηση μας έχει υποχρέωση να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρο των διαιτητών και σε τι αποσκοπεί η αποσιώπηση του γεγονότος και να εκθέσει στα μάτια του κόσμου όλους αυτούς που συγκαλύπτουν τέτοιες ενέργειες.

ΡΟΥΦΑΤΕ τώρα στα μούτρα σας και την διοίκηση και το παρασκήνιο ρε τσογλάνια του κερατά. Για πείτε μας ποιοι έχουν εκτεθεί και ποιοι όχι, ποιοι κάνουν προπαγάνδα και ποιοι μιλάνε με αποδείξεις. Και πείτε στο Φοίβο την επόμενη φορά που θα βρεθεί για μπυρίτσες με τον Παναγή και τα υπόλοιπα παιδιά της διαιτησίας να ζητήσει εξηγήσεις προσωπικά για την αποσιώπηση του πιο πάνω δήθεν περιστατικού που αναφέρεστε. Λαμόγια.