Χαμένος στ’ όνειρο: Η Ομόνοια θεριεύει


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΓεια σας αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο!!!

Καλή η ομάδα εχτές, θα μπορούσε άνετα να κέρδιζε το παιχνίδι απέναντι σε μια ομαδούλα όπως την αέλ και κρίμα που δεν το πετύχαμε. Κρίμα γιατί απωλέσαμε και βαθμούς με εθνικό και άεκ που δικαιούμασταν αλλά δεν είναι να χαρίζουμε βαθμούς σε κανένα.

Πρώτο σχόλιο
Δεν γίνεται ξαφνικά η ομάδα σούπερ αλλά ούτε και το αντίθετο. Η πρώτη άποψη πάντως από τις πρώτες 4 αγωνιστικές είναι πως η ομάδα με πολύ μικρότερο προϋπολογισμό έχει πολύ καλύτερη απόδοση. Και σίγουρα η συγκομιδή βαθμών μας αδικεί. Να ‘ναι καλά και οι διαιτητές, δεν έχουμε παράπονο. Μας επιβεβαιώνουν πως μόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ συμβαίνει να σε παίζουν και στα 4 παιχνίδια κόντρα οι ρέφ.

Περί Τσιρείου
Αλήθεια είναι φαινόμενο το πάθος που μπολιαζόμαστε όλοι σε αυτό το γήπεδο. Δεν ξέρω αν υπερβάλλω αλλά ασχέτως του “στίβου” το Τσίρειο μας εξιτάρει περισσότερο για ποδοσφαιρική έδρα.. Φταίει άραγε πως εκεί μέσα πανηγυρίσαμε πολλαπλάσιες φορές από τους εκάστοτε γηπεδούχους..

Περί ατμόσφαιρας
Σε συνέχεια του προηγούμενου, υπήρχαν στιγμές που ένιωθες τις κερκίδες να δονούνται. Καλά θα πει κάποιος, έχει ξανασυμβεί. Αυτό που κατά τη γνώμη μου πρώτη φορά συμβαίνει, είναι να βλέπεις σε όλη τη κερκίδα(ανεξάρτητου ηλικίας) το κόσμο να φωνάζει με πάθος και εξιλέωση υπέρ της ομάδας σε κάθε καλή οργανωμένη επίθεση. Πραγματικά ασύλληπτος ο κόσμος.. Όχι μόνο οι οργανωμένοι αλλά και ο τελευταίος οπαδός.

Αγωνιστικά
Είναι φανερό πως οι ποδοσφαιριστές είχαν διάθεση να επιτεθούν από νωρίς. Τόσο στην έναρξη του αγώνα, αλλά και μετά το γκολ Ακόμη και μετά την ισοφάριση ήταν φανερό πως η ομάδα ήθελε να παίξει επιθετικά. Αυτό από μόνο του ήταν αιτία να νιώθει και ο κόσμος την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση πως το τρίποντο θα το πάρει η Ομόνοια. Στα τελευταία στάδια του αγώνα, είναι αλήθεια πως η ομάδα “τα έφτυσε” και όχι άδικα, αν αναλογιστούμε τα καράτε των ποδοσφαιριστών της αέλ και το “μαεστρικό” στύλ του διαιτητή Παναγή.

Ασσίς
Αν είναι άδικη η όχι η κόκκινη μικρή σημασία έχει. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετρά για μας είναι η απουσία του στο παιχνίδι που τον φανταστήκαμε όλοι να βιάζει το κέντρο του αποέλ. Αν οι ίδιοι οι φλώροι οι λαστιχάριες το αρνηθούν τότε περαστικά τους. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως πανηγύρισαν περισσότερο την αποβολή του απ’ ότι την απώλεια βαθμών από την ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής δεν ήρθε για τουρισμό και το απόδειξε από το super cup. Διψάει για μπάλα, διψάει για τίτλο και παρά την ηλικία του έχει ακόμη την καύλα να διασύρει κάθε προσωπικό του μαρκάρισμα. Ντροπή να μην “κερδίζει” αποβολές αντιπάλων με 10 σκληρά φάουλ που δέχεται ανά παιχνίδι. Ντροπή γιατί με τέτοιους ποδοσφαιριστές το πιο πιθανόν είναι να παίζει ο αντίπαλος με 10 και όχι η Ομόνοια. Αλλά ναι.. εδώ είναι Κύπρος. Εδώ είναι ΚΟΠ. Εδώ είναι αντι-Ομόνοια το πρωτάθλημα μας..

Τόνι Σαβέφσκι
Με την ευκαιρία να σε καλωσορίσω και γω στην ομάδα. Όχι πως μας πέφτει και ιδιαίτερος λόγος ως οπαδούς αλλά αφού αγαπάμε παθολογικά την ομάδα έχουμε το “άτυπο” δικαίωμα να κρίνουμε ότι έχει σχέση με αυτήν. Θυμάμαι το 2002-03 η ομάδα δεν εντυπωσίαζε αλλά σε κάποια παιχνίδια πήρε την ουσία. Την επόμενη χρονιά όμως υπήρξαν στιγμές που η ομάδα πετούσε στο γήπεδο και το πως χάθηκε ο τίτλος του 2003-04 μόνο ο κουτσοκούμνης και η εταιρία αποέλ ποδόσφαιρο λτδ το ξέρουν. Δεν είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι ο πάγκος της Ομόνοιας αδέρφια και θα γίνουν θαύματα στο “editor” του παιχνιδιού, αλλά ο Τόνι αξίζει στήριξης ακόμη και στα πολύ χάλια παιχνίδια. Αν στηρίξει και της ακαδημίες όπως έκανε πάντα, εγώ προσωπικά νιώθω υπέρ αισιόδοξος για το μέλλων της ομάδας και την νοοτροπία που θα επανακτήσει.

Αποελλίν όπως λέμεν michellin(λαστιχάριες) ενόψει
Ρε λαστιχάριες, κατά βάθος ξέρετε πολύ καλύτερα από όλους μας, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο μεγαλύτερος σας εφιάλτης. Αυτά τα περί ανωτερότητας, δεν ασχολούμαστε με την Ομόνοια και τα περί χώχων που ανακαλύψατε την τελευταία 10ετία που ασχοληθήκατε με το ποδόσφαιρο, πείτε τα στα αρνάκια σας που τα πιστεύουν. Σε εμάς απλά εκφράστε μας το άσβεστο σας μίσος και το απέραντο σας κόμπλεξ γιατί ποτέ δεν ικανοποιηθήκατε στα μεταξύ μας. Ότι και αν έχει να κάνει σχέση το “μεταξύ μας”. Είτε αυτό είναι κόσμος, είτε ιστορία, είτε νίκες στους αγώνες, είτε τίτλους. Ακόμα και όταν έχετε όλο το σύστημα να λειτουργεί υπέρ σας δεν καταφέρατε να μας λυγίσετε και δεν σας κάνουμε τη χάρη. Ξέρετε πως είναι μετρημένες στα δάκτυλα οι καθαρές σας νίκες απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιαυτό βουλώστε το και παραδεχτείτε πως η γενιά σας δεν θα ζήσει την περηφάνια που ζούμε εμείς για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Υ.Γ: Παναγή δεν είσαι γελοίος για την κόκκινη. Σε αυτή θα σε καλύψουν και τα τηλεοπτικά replay. Γελοίος είσαι αν νομίζεις πως φθείρεις την Ομόνοια. Μόλις την θέριεψες ακόμη περισσότερο.

Υ.Γ 2: Το “όλοι θα πεθάνετε από Λεμεσιανό” ακούστηκε περισσότερο από την δική μας κερκίδα απ’ ότι την δική σας αελλάκια. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι παντού!!

Αδέρφια μην μασάτε, κάθε μέρα πολλαπλασιαζόμαστε. Κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτης και ΟΜΟΝΟΙΑτισσα που ζούμε αυτή την αδικία στο πετσί μας, την μετατρέπουμε σε ακόμη μεγαλύτερη περηφάνια.

ΟΜΟΝΟΙΑ – Απλά ΟΜΟΝΟΙΑ – Να το ακούτε να σας γυρίζει

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]