Σκυλλιά του συστήματος


Για άλλη μια φορά οι αλήτες με τα μαύρα έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο χτες το βράδυ στο Τσίρειο. Έτοιμοι με τα γκλομπ τους και τις κουκούλες τους έκαναν επίθεση στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και χτυπούσαν ανελέητα οποιοδήποτε φορούσε πράσινα. Δεν ξέρουμε γιατί τόσο μίσος, ίσως όμως να έχουμε και εμείς το μερίδιο της ευθύνης μας.

Δεν θα έπρεπε να ενοχλούμε τις γυναίκες τους κάθε φορά που αυτοί κάνουν ολονύχτιες υπηρεσίες. Έλα όμως που γουστάρουν, τι να κάναμε να χάσουμε και από τα σίγουρα. Να τις δείτε που βάζουν και τις στολές σας και κάνουν τις αστυνομικίνες σκέτη τρέλα σας λέμε.

Σκυλιά του συστήματος και ρουφιάνοι του κερατά. Αφού το ξέρετε. Δεν ξεχνάμε. Σιωπάμε για λίγο υπομένουμε για λίγο και μετά κτυπάμε. Όλες τις μαγκιές και τους τσαμπουκάδες που πουλάτε θα τις πληρώσει κάποιος δικός σας αργότερα. Δεν ζητάμε ευνοϊκή μεταχείριση ζητάμε απλά να κάνετε την γ*μημ*ν* δουλειά για την οποία πληρώνεστε. Δηλαδή να αποτρέπετε τα επεισόδια στα γήπεδα ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ.

Έχετε κτυπήσει επανειλημμένα κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναίτια και χωρίς πρόκληση. Αναίτια και χωρίς πρόκληση όμως  θα πάρετε τις απαντήσεις σας. Βρωμόσκυλλοι.