ΘΥΡΑ 9 – Ένας από τους 100

67

Η ΘΥΡΑ 9 προσπαθώντας για την καλύτερη οργάνωση της κερκίδας μας ξεκινάει μια προσπάθεια να μαζευτούν λεφτά για τα κορεό για τα αναλώσιμα υλικά της κερκίδας μα καθώς και για τα τρέχοντα έξοδα του φαν κλαμπ μας.

Στα πλαίσια της επιτυχημένης εκστρατείας Keep Supporting που είχε ξεκινήσει πριν 2 χρόνια για να μαζευτούν λεφτά για τα δικαστήρια των αδερφών μας που άδικα κατηγορούνται, συνεχίζει την εκστρατεία για οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου μας.

Γιατί εμάς δεν μας πληρώνουν το νοίκι και μαγκιά μας. Γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε από το υστέρημα μας για να έχουμε το δικό μας σπίτι την ώρα που άλλους τους το προσφέρει ο μπαμπάς τους.

Στόχος της εκστρατείας είναι μαζευτούν 100 άτομα που θα δίνουν 5 ευρώ μηνιαίως για ένα χρόνο. Μπορούν αν θέλουν να δίνουν περισσότερα χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο αλλά η μηνιαία συνδρομή έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ μόνο. Σαν «αντίτιμο» αυτής της στήριξης κάθε αδερφός θα παίρνει μια αναμνηστική κονκάρδα για κάθε μήνα. Δεν είναι η αξία του μικρού δώρου είναι ένα είδος αναγνώρισης σε αυτούς που θα βοηθήσουν την ΘΥΡΑ 9 να αντεπεξέλθει αυτής της αγωνιστικής χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στους καταλόγους στο Φαν κλαμπ της ΘΥΡΑΣ 9 καθώς και στη μπουτικ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε σίγουροι πως ο μεγάλος πράσινος λαός θα ανταποκριθεί στο έπακρο. Βοηθήστε την κερκίδα μας να οργανωθεί εν όψει των μεγάλων αγώνων που έρχονται καθώς και για το υπόλοιπο της χρονιάς.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9