Πότε θα τιμωρηθούν?


apoel dikastiki kop

apoel dikastiki kopΗ ανόρθωση μια εβδομάδα μετά το ευρωπαϊκό της αγώνα δέχτηκε την τιμωρία της ΟΥΕΦΑ για τα όσα συνέβησαν στο παιγνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο Πάμπος ο προπονητής της αελ δέχτηκε την τιμωρία μια εβδομάδα μετά τον ευρωπαϊκό αγώνα της αελ από την ΟΥΕΦΑ

Είναι η ιδέα μας ή το αποερλ ακόμα περιμένει την τιμωρία για τα γεγονότα του αποκλεισμού από την Νεφσκι Μπακού (thanks). Να σας θυμίσουμε πως σε εκείνο τον αγώνα είχαμε πάνω από 2 διακοπές για ρίξιμο αντικειμένων και άναμμα φωτοβολίδων από πλευράς οπαδών του αποερλ. Και δεν είναι μόνο αυτό, το αποερλ ήταν ήδη υπότροπο για φωτοβολίδες που είχαν ανάψει σε προηγούμενους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Αναμένουμε λοιπόν πότε θα τιμωρηθούν. Επειδή κανένας δεν φαίνετε να ασχολείται με το θέμα θα ασχοληθούμε εμείς

Επίσης ακόμα περιμένουμε να μάθουμε το πρόστιμο του αποερλ για την μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων άναμμα φωτοβολίδων και πανό πολιτικού περιεχομένου που ανάρτησαν οι οπαδοί του και στον αγώνα με την ενωση και στον αγώνα με την αλκή.

Είστε μια βρωμιά είστε η ντροπή των οπαδών και πουλάτε μούρη πίσω από αυτούς που σας κάνουν πλάτες. Την ίδια ώρα που άλλοι οπαδοί και άλλες ομάδες τιμωρούνται για τις φωτοβολίδες και τρώνε το ένα πρόστιμο πίσω από το άλλο εσείς το παίζετε οπαδοί γιατί πολύ απλά κανένας δεν θα βρεθεί να σας τιμωρήσει. Στις 5 φορές που ανάβετε παραπέμπεστε την μια για αυτό μην μας το παίζετε οπαδοπατέρες. Όχι εσείς που σας πληρώνει τα νοίκια η διοίκηση σας. Όχι εσείς που οι αστυνομικοί σας γνωρίζουν με τα μικρά σας ονόματα όχι εσείς που με την δικαστική και την διαιτησία έχετε συγγένεια πρώτου βαθμού