Hoolifan : Λέπια έμεινε να βγάλετε!


Hoolifan Omonoia Fans Site

Hoolifan Omonoia Fans SiteΓιαχαραντάν και πάλι από μένα. Ε μα να μεν με αφήκουν να ξαποστάσω. Έλυσα ρε έλεος πάνω σε τούτο το κομπιούτερ έλεος κρύψετε νακκον και πάμε πίντες γαμώτο!

Oι ποδοσφαιριστές του αποερλ κολυμπάνε σε βαθιά και καθαρά νερά δήλωσε ο Ιβάν ξερόλας.

Ιβάν μου δεν είπαμε το αντίθετο δεν μας πειράζει που κολυμπάνε σε βαθιά και καθαρά νερά. Αυτό που μας ενοχλεί είναι…..γιατί γαμώτο κολυμπάνε τόσο γρήγορα !

Τι σκατά τους δίνετε. Λες και είναι σολομοί !!!!

Καλάν καλάν εξυπνόβλακα ο Σολωμού εξαιρείτε.

Ε τζε, ζαττίν ρε Ιβάν, λέπια έμεινε να φκάλετε με τούτα ούλλα που μπίεστε. Νεκτάριε ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι. Υποβρύχιες τρελλίτσες χωρίς να χρειάζεται να πάρεις ανάσα!

Ο Ζούελα δεν έχει πρόβλημα έτσι και αλλιώς ήταν που ήταν φάλαινα.

Και ο Αλωνεύτης θα προσαρμοστεί καλύτερα, τα αποδυτήρια θα του θυμίζουν τις θάλασσες του Πρωταρά!

Χμ…. αναρωτιέμαι ποιος από όλους είναι το gama – roufa ψαράκι εκεί μέσα. Το ρούφα το έχετε όλοι στο γάμα δυσκολεύεστε

Και το ανεκδοτάκι μας με το μήνυμα για την άλλη εβδομάδα!

Ένας τύπος πήγαινε κάθε μέρα για ψάρεμα, αλλά δεν έπιανε πολλά ψάρια, σε αντίθεση με έναν φίλο του που πάντα γύριζε φορτωμένος.
– Μα πώς και πιάνεις πάντα περισσότερα ψάρια από μένα; τον ρωτάει.
– Α, είναι πώς επιλέγω το σημείο που θα ψαρέψω. Κάθε πρωί που σηκώνομαι, κοιτάζω προς τα που πέφτει το πουλί μου. Αν είναι δεξιά, πηγαίνω δεξιά από τα βραχάκια. Αν είναι αριστερά, πηγαίνω αριστερά από τα βραχάκια!
– Και αν είναι σηκωμένο;
– Ε, τότε μωρέ, για ψάρεμα θα πάω;

Άρα ρε λαστιχάριες διαλέξετε προσεχτικά που θα κάτσετε στον αγώνα μαζί μας αριστερά ή δεξιά στη Νότια κερκίδα γιατί θα έρτω για ψάρεμα! Και εσύ Πιτσιλίδη σταμάτα να μου ρίχνεις βιάγκρα στο ποτό μου!

Πήγε και ο Χατζηραούφ να επισκεφτεί τον Μποαβεντούρα πέρκιμου τα μπαλώσει λίγο και τον καλάρει να μην μιλήσει για τις λαδιές στο αποελ. Τα έκανε σκατά όμως. Ε μα και αυτός. Πήγε στον άνθρωπο λίγες μέρες μετά την εγχείρηση του και τον καθετηριασμό του και του είπε « Μπόα μου αγόρι μου…άνοιξε μου την καρδιά σου !!»

Πάμε και στα γατάκια. Ναι αυτά που κόβουν πιο λίγα εισιτήρια σε ευρωπαϊκό αγώνα ομίλων από ότι ο λαός στο κεκλεισμένων.

Κάθονταν και τσακώνονταν αελίστες απολλωνίστες ποιος πήρε περισσότερο κόσμο στο ντέρμπι. Pathetic! Η αιώνια κόντρα 2 κομπλεξικών που προσπαθούν να αποδείξουν ο ένας στον άλλο ποιος είναι περισσότερος μέσα σε μια πόλη. Τσακώνονται δηλαδή ποιος θα βγει δήμαρχος και ξεχνάνε…. ότι το νησί έχει βασίλισσα. Τι να πεις ο καθένας στοχεύει μέχρι εκεί που μπορεί, μέχρι τα στενά σύνορα μιας πόλης.

Κάθεστε και μετράτε το πουλί σας ρε ηλίθια ποιος το έχει πιο μακρύ. Τι σημασία έχει ρε άμα το έχεις μόνο για να κατουράς?

Τι σημασία έχει λοιπόν όταν σου κατεβαίνει ο λαός και έχεις μείνει παυλόπουλος από την κερκίδα? Ατάραχος αμίλητος ακίνητος να χαζεύεις την απέναντι μαγεία και να τα έχεις με τον μπαμπά σου που σε πήρε στην ξενέρωτη μεριά του γηπέδου.

Η μεγαλύτερη σας ανακούφιση ρε αελάκια είναι οι digital φωτογραφικές με μεγάλη μνήμη. Τέρμα πια στο χάσιμο χρόνου για να αλλάξετε το φιλμ! Τραβήξτε μας ελεύθερα μην χάσετε ούτε λεπτό.

Φωτογραφείο Συφ Αελ. Αποθανατίζει τις πιο ωραίες σας στιγμές!

Και η παροιμία μας. Η γριά kodac έχει το zoom in!

Μετά από πολλές ερωτικές αποτυχίες μετά από έντονες απογοητεύσεις δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βγάλεις τα απωθημένα σου από μια επίσκεψη σε ένα μπουρδέλο και μια ξέφρενη βραδιά με την καλύτερη «κοπέλα». Και το λέει και το σύνθημα. Αελ είσαι εσύ. Ναι εσύ

Ερχόμαστε τζαι το διν μας εν σκοτεινιασμένο. Μην κάμετε το κόπο να μας δώκετε προφυλακτικά θα τα φάμε για πίσσες. Ο λαός γουστάρει στενές επαφές με ρεαλ leather. Πιάστε τις φιλοζωικές οργανώσεις Κύπρου να είναι stand by γιατί το Σάββατο πολλά καττούθκια θα μείνουν άστεγα!

Y.Γ 54 νέα μέλη και ακόμα περιμένουμε μερικοί. Θα περιμένουμε ρε και ξέρετε γιατί. Γιατί όταν αποφασίσετε να μας εγκρίνετε και εμάς τότε σημαίνει ότι θα έχετε εγκρίνει προηγουμένως όλους τους υπόλοιπους. Και αυτό μας αρκεί αυτό θέλαμε από την αρχή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο κόσμο της !