Κάτι να της αλλάξει την ροή των δεδομένων


xristofi omonoia aek 0-1

Μπήκαμε ήδη σε αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με την Αέλ στο Τσίρειο στάδιο και δεν θα κρύψουμε πως στην Ομόνοια επικρατεί μια περίεργη αύρα. Η επιστροφή του Τόνι Σαβέφσκι στην ομάδα μετά από 8 χρόνια έχει επισκιάσει κατά πολύ τα τρέχοντα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά νέα της ομάδας και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Η Ομόνοια αυτή τη στιγμή χρειάζεται κάτι να της αλλάξει την ροή των δεδομένων. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι στη Λεμεσό κόντρα στην αέλ, η Ομόνοια πρέπει να αφήσει πίσω της την κακή ψυχολογία του κόσμου. Δεν μπορούμε να επαναλάβουμε την ανάγκη για νέα αρχή γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνεται κάθε τρεις και λίγο. Αυτό όμως που πρέπει και μπορεί να γίνει είναι η πίστωση στην ομάδα και το προπονητή της μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η ομάδα πήρε μια σημαντική απόφαση στο δίλημμα που επικρατούσε για απόκτηση νέου προπονητή ή στο να πορευτεί με τον κ. Σοφοκλέους μέχρι το τέλος της περιόδου και πλέον θα κριθεί εκ των υστέρων και βάση αποτελέσματος. Μέχρι τότε όμως η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί σε όλα τα άλλα ζητήματα που αφορούν το σωματείο, αφήνοντας το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές έξω από κάθε άλλο πρόβλημα ταλανίζει την ομάδα.

Είναι πασιφανές πως για να πετύχει το όποιο εγχείρημα αγωνιστικής ανάκαμψης θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να μείνουν ανεπηρέαστοι από το οικονομικό αδιέξοδο και τις διοικητικές-καταστατικές διεργασίες.