Κάντο όπως το 2003


Tόνι Σαβεφσκι λοιπόν και πάλι στο τριφύλλι. Η διοίκηση ανακοίνωσε απόψε την καταρχήν συμφωνία με τον Σκοπιανό τεχνικό που επιστρέφει στην ομάδα όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2003.

Να του ευχηθούμε καλή δουλειά καλή δύναμη και…καλό κουράγιο. Δυστυχώς η χρονική περίοδος της επιστροφής του δεν έχει τους κατάλληλους οιωνούς. Τα οικονομικά της ομάδας είναι γνωστά τα αγωνιστικά επίσης. Η δίψα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το τίτλο είναι δυνατότερη από ποτέ και η μουρμούρα θα είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη φορά. Ένα εκρηκτικό μείγμα λοιπόν στις τάξεις τις ομάδας μας, εύκολα μεταβαλλόμενο που θα πρέπει να το διαχειριστεί ανάλογα.

Να το έχει υπόψη του ο Τόνι πως θα πρέπει να βρει τη φόρμουλα να κάνει τους ποδοσφαιριστές μας να αποδώσουν περισσότερο και τον κόσμο να μιλάει λιγότερο. Μπορεί να το κάνει του έχουμε εμπιστοσύνη και όσο μπορούμε θα τον βοηθήσουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να βοηθήσουμε όλοι από τη σκοπιά μας ώστε η πολυαγαπημένη μας ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της προς τα μεγαλεία.

Του ευχόμαστε και πάλι καλή δουλειά και θα μας βρει άξιους συμπαραστάτες στον αγώνα προς τον τίτλο. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο.