Επί ίσοις όροις


enp-apoel

enp-apoel

alki-apoel

Λέτε να τα είδε ο παρατηρητής ή μήπως ήταν προσηλωμένος στο παιγνίδι και αγωνιούσε για το αν θα κέρδιζε η ομάδα του? Φωτοβολίδες και πανό πολιτικού πρώτη μούρη! Τι πανό πολιτικού περιεχομένου δηλαδή πανό προδοτικού, εμεικού περιεχομένου καλύτερα, αφού σε αυτό απεικονίζεται ο προδότης Γρίβας.

Επειδή εμείς τα είδαμε τα μοιραζόμαστε μαζί σας να τα δει όλος ο κόσμος να τα δείτε και εσείς εκεί στη ΚΟΠ και στη Δικαστική. Αν είδαμε κάτι λάθος πείτε μας το να πάμε να κοιταχτούμε. Προτείνετε μας κανένα καλό οφθαλμίατρο.

Αλλά άστε το καλύτερα. Άμα κρίνουμε πως για γαστρεντερίτιδα πάτε στο καρδιολογικό και τα άσπρα clear σας προκαλούν εμφράγματα τότε θα πιάσουμε τα chance μας και θα εμπιστευτούμε τα μάτια μας.

Υπενθυμίζουμε πως τα ίδια πανό έχουν αναρτηθεί και αγώνα του αποελ με την ένωση καθώς επίσης έγινε άναμμα φωτοβολίδων. Άρα στο παιγνίδι με την Αλκή είναι η δεύτερη φορά που κάνουν τα ίδια οι λαστιχάριες. Βλέπει κανείς ή όλοι έχετε καρφώσει τα μάτια σας μήπως πέσει κανένας αναπτήρας από την κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ?

Υ.Γ. Η άποψη μας για τις φωτοβολίδες είναι γνωστή. Γουστάρουμε πέταλλα να καίγονται. Δεν γουστάρουμε όμως πλέον το βρόμικο παιγνίδι σας, το κουκλοθέατρο της μαμάς ΚΟΠ και την μονόπλευρη τιμωρία της ομάδας μας. Για αυτό θα σας ξεσκεπάζουμε μέχρι να παίξετε επί ίσοις όροις, οπαδοί του μπαμπά διαιτητή και του θείου παρατηρητή.