Hoolifan: Ο καλός ο κακός…και ο άρρωστος.


Hoolifan Omonoia Fans Site

Hoolifan Omonoia Fans SiteΓια σας μάγκες μου αλανιάρηδες.

Για σας και εσάς αλλόθρησκοι αρρωστιάρηδες! Το θέμα μας σήμερα φαντάζομαι μαντεύετε ποιο θα είναι. Άτε γλώσσα έξω, πέ μου ααααα, ανάπνεε δυνατά…δυναταααάα και ετοιμαστου για το υπόθετο που να σου πισκαλίσω εγώ σήμερα στο πωπό.

Αρχίζουμε.

Έβγαιναν και οι αελιστες στα ράδια και όλοι έλεγαν. Καλή ανάρρωση στον Μπουαβεντούρα άλλωστε έπαιξε και σε εμάς….

Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι που έπαιξεν το θέμα είναι που τα «έπαιξεν»

Να αναρρώσει να γίνει καλά ο άνθρωπος αλλά κάποτε πρέπει να σταματήσουμε να ευχόμαστε περαστικά στους παίχτες που αγωνίζονται ή που έπαιξαν στον αποερλ.

Γιατί ο καλός Hoolifan λέει να σταματήσουμε όχι μόνο τα περαστικά αλλά να σταματήσει και η αιτία που τους οδηγεί στις κλινικές .

Ο κακός ο Ηοοifan λέει να σταματήσουμε επιτέλους τα περαστικά  να πούμε και κανένα καλό ταξίδι… ΟΚ παραδέχομαι το παράκανα δεν είναι τα άρθρα μου όμως που τους συμπληρώνουν παραπεμπτικά για τα εξωτερικά ιατρεία. Για αυτό τύψεις εκτός από μένα ( ναι σιγά) να νοιώθουν και εκείνοι που πρέπει.

Mόνο άσπρο clear παιδιά δήλωσε ο Χρύσης πως τους έδινε ο Σχίζας. Ούτε καν αντιβίωση. Ναι ναι ήντα αφού άκουσα εν τόσον παλιά κκελλέ ο τύπος που όποιος παίχτης εκουτσάνισκεν εν τον έστελνε για εγχείρηση απλά έβγαζε ένα περίστροφο και τον πυροβολούσε για να τον απαλλάξει από την μιζέρια του όπως τα άλογα!

Χρύση μου μιαν επισήμανση, οτιδήποτε χαπάκι είναι άσπρο δεν πάει να πει πως είναι άσπρο clear. Να σου δώσω εγώ χαππουί άσπρο όχι να κάμεις clear ολάν να κάμεις reset και restart άμα θέλεις και να δεις….. και τον Σχίζα τίτσιρο.

Και επίσης οτιδήποτε χαπάκι είναι στο κουτί του ασπρου clear ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως είναι άσπρο clear.

Tζε εγώ μια φορά Χρύση μου στη δουλειά έπιασα το φετζανούι μου του νεσκαφε (άρθρο με τοποθέτηση προϊόντος μεχ μεχ μεχ) έβαλα και μέσα το κουταλούι μου και κάθε λίγο ενεκάτωνα …..αλλά μέσα είχα famous ( ξανά τοποθέτηση προϊόντος)

Έλεος ρε Hoolifan με τις διαφημίσεις σου σήμερα. Τι χάπια τι ούσκια τι κλινικές. Κανένα γραφείο κηδειών θα παίξει? Σόρρυ παιδκιά πήρε για λίγο τον έλεγχο του πληκτρολογίου ο κακός ο Hoolifan που σας έλεγα πιο πάνω..

Μόνο και μόνο που αντέδρασαν με τέτοιο τρόπο εκεί στον αποερλ καλύτερα ας έβαζαν ταμπέλα που να αναβοσβήνει  ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ και να πάνε να κλειδωθούν στα κελιά.

Θυμίζει μου το ανέκδοτο που ένας πόντιος βίασε μια ξανθιά. Τον έβαλαν σε αναγνωριστική παράταξη μαζί με άλλους για να έρθει το θύμα για να αναγνώριση. Και μόλις μπήκε η ξανθιά μέσα επέτάχτηκεν το ππούλλι ο πόντιος τζε εφώναξε ΕΝ ΤΟΥΤΗ ΕΝ ΤΟΥΤΗ!!

Σκεφτείτε το. Παθαίνει πρόβλημα με την καρδία ποδοσφαιριστής ΜΙΑΣ ομάδας και ξεσηκώνεται όλο το team ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ από προέδρους από γιατρούς, από ψευδο-εκπρόσωπους τύπου, από παλιούς ποδοσφαιριστές να του ευχηθούνε περαστικά και να διαψεύσουν τους ψιθύρους…

Εμμμ….εν ξέρω αν σας το είπε κανένας ΑΛΛΑ μόλις εκάμετε τους ψίθυρους, κραυγές, τσιριλιές αλαλούμ ολόκληρο! Πολύ ωραίος χειρισμός. Λεπτότατος σαν το χατζηραούφ.

Εκαντήσετε ρε λαστιχάριες να βγάζετε ιατρικό ανακοινωθέν πιο συχνά από επίσημες ανακοινώσεις. Αντί να μας ενημερώνεται για τις προπονήσεις σας και το ατομικό πρόγραμμα κάθε παίχτη καλύτερα ενημερώνεται μας για την φαρμακευτική του αγωγή και τα ιατρεία που επισκέφτηκε

Και να σας πω και κάτι φίλοι μου. Αναρωτηθήκατε γιατί η αντίδραση του αποερλ ήταν τόσο έντονη ειδικά για αυτή την περίπτωση και έτρεξαν όλοι να εκφράσουν την συμπάθεια τους? Π,χ γιατί δεν είχαμε τόσο έντονη διάψευση στα προηγούμενα περιστατικά?  Μα είναι πολύ απλό

Γιατί ο Μποα δεν είναι πλέον ποδοσφαιριστής τους και μάλιστα δεν έφυγε και με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Αρχάγγελο ειδικά μετά και την μη ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν τον πληρώνουν οι ίδιοι πλέον…

Κακός Ηοοlifan.  Άλλαξεν μάστρο που λέμε. Και κυριολεκτικά…….και παρολίγο μεταφορικά!

Σκέφτου να φεύκεις που τον Αρχάγγελο και να πιένεις….στον Αργάγγελο. Τον πάνω όμως τον original. Μονότονη διαδρομή..

Στο θέμα μας. Άρα για τον Μπόα μετά από ένα τέτοιο περιστατικό….θα ήταν πολύ εύκολο να μιλήσει να τα πει όλα. Δεν έχει να φοβηθεί ούτε για τη θέση του ούτε για τα λεφτά του. Τρέχουν δηλαδή να προλάβουν την αντίδραση του..

Άτε άλλο ένα πριν να κλείσουμε. Το «δοκάρι» του Μπουαβεντούρα θα γραφτεί στα στατιστικά της ανόρθωσης ή του αποερλ?

Υ.Γ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΡΑ….στα γήπεδα ξανά. Σε περιμένω…στη δίψα του καλοκαιριού σε περιμένωω…!

Υ.Γ Στο πρωτάθλημα που μέχρι στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει ήττα, η Αεκ ακόμα δεν έχει δεχτεί ήττα ούτε έχει δεχτεί καν τέρμα ,ναι είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ και πιστεύω ακόμα. Γιατί πολύ απλά το δικαιούμαι με τόσα χρόνια φάπες που σας έχω κεράσει όλους σκουλήκια. ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου να λείψουν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.